Nejlepších 5 rozhovorů z posledních čísel časopisu Pádler ke stažení zdarma

Nejlepších 5 rozhovorů z posledních čísel časopisu Pádler ke stažení zdarma

Součástí každého vydání časopisu Pádlera bývají i rozhovory, zpravidla dva. Podle většiny čtenářů jsou to vždy velmi zajímavá povídání, ze kterých se toho dozví mnohem víc, než z klasických článků a reportáží.

Rozhodli jsme se s malým časovým vybrat nejlepších 5 rozhovorů z posledních vydání časopisu Pádler a přinést vám je v elektronické podobě ke stažení zcela zdarma, aby si rozhovory mohli přečíst i ti, kdo Pádlera neodebírají.

První z vybraných rozhovorů jsme vedli s Petrem Ptáčkem, který je jednou z nejvýraznějších postav české vodácké scény. Petr je majitelem a tvůrcem webu www.Raft.cz, stojí za projekty NebezpecneJezy.cz, SucheJezy.cz a mnoha dalšími aktivitami, které podporují české vodáky.

Předplaťte si časopis Pádler – jediný vodácký časopis v České republice. Za 330 Kč dostanete 4x ročně 85 stran nabitých pádlováním od turistických řek v Česku i v jeho blízkém okolí až po sjezdy největších řek světa. Nechybí ani rozhovory, recenze vybavení, reportáže z vodáckých akcí, rady a tipy.

Časopis Pádler lze odebírat i elektronicky. Roční předplatné vychází na 180 Kč.

Druhý rozhovor proběhl s Vojtou Lukešem, který studuje filmařinu a v loňském roce vyhrál celosvětovou soutěž krátkých vodáckých filmů Kayak Session Short Film of the Year Awards. Pochopitelně jsme se bavili o natáčení na vodě, ale taky o vojtově pádlování.

Rozhovor: Šťovík

Do třetice jsme zařadili interview s Honzou Šťovíčkem zvaným jako Šťovík, který je dlouholetým spolupracovníkem a testerem naší redakce, ale taky cestovatelem. Se Šťovíkem jsme se bavili o jeho expedicích do celého světa, samozřejmě zejména o těch vodáckých, ale také o knihách, kterých už vydal celou řadu.

Čtvrtý rozhovor vás zavede na tu nejdivočejší vodu, jakou si umíte představit a taky na vodopády všech průtoků a velikostí. Vodopádové vášni totiž propadli Honza a Michal Havelkovi, známí také jako #HavelkaBros. Povídali jsme si o jejich vodáckých začátcích, o tom, co jim na ježdění vodopádů říkají rodiče a samozřejmě o tom, jak se skáčou vodopády.

Rozhovor: Honza a Michal Havelkovi

Pátý rozhovor je ze soudku vrcholového sportu. Pavlína Zástěrová v něm hovořila s Kateřinou Kudějovou, která je v současnosti naší nejlepší kajakářkou a vše se samozřejmě točilo okolo toho, jaké je pádlovat profesionálně. Kača taky prozradila svoje plány a vize budoucnosti.

STÁHNĚTE SI 5 NEJLEPŠÍCH ROZHOVORŮ Z ČASOPISU PÁDLER

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: