Vánoční akce pro předplatitele Pádlera – získejte s předplatným triko Devold za výhodnou cenu – UKONČENO

Vánoční akce pro předplatitele Pádlera – získejte s předplatným triko Devold za výhodnou cenu – UKONČENO

Podarujte o letošních Vánocích své blízké originálním a praktickým vánočním dárkem, který pro Vás Pádler připravil ve spolupráci s Norskou módou.

Pouze předplatitelé Pádlera (stávající i noví) mohou letos pod stromečkem kromě tradičně bohaté nadílky od Ježíska najít také Vánoční balíček, který obsahuje roční předplatné Pádlera, dárkový certifikát s věnováním a funkční merino triko Devold® Hiking (pánské nebo dámské, dle Vašeho výběru). Celý vánoční balíček stojí 1 600 Kč.

Pánské a dámské triko Devold HikingPánské a dámské triko Devold Hiking

A nebo máte možnost obdarovat své vodácké známé „pouze“ předplatným Pádlera v podobě dárkového certifikátu s vaším osobním věnováním za cenu 380 Kč.

Trika Devold prověřil Kajman na expedici Sary Jaz 2017 v KyrgyzstánuTrika Devold prověřil Kajman na expedici Sary Jaz 2017 v Kyrgyzstánu

Pro objednání vánočních balíčků pište na sn****@pa****.cz nebo volejte 777 910 428!

Trika Devold Hiking

Řada Devold Hiking představuje velmi lehké oděvy vyrobené ze 100% merino vlny, které vynikají izolačními vlastnostmi a aktivně se podílejí na termoregulaci vašeho těla. Díky přiléhavému střihu dokonale splynou s pokožkou, absorbují a odvádí vlhkost. Pohodlné nošení batohu na zádech zajišťuje panelová konstrukce, ploché švy zabraňují odírání pokožky. Kompletní řada Devold Hiking obsahuje triko s dlouhým rukávem, stojáčkem, dlouhé i tříčtvrteční kalhoty, boxerky, multifunkční šátek, čepici a je předurčena pro všechny outdoorové aktivity i zimní sporty. Více informací o prádle Devold z merino vlny nadjete na www.devold.cz.

Nabídka platí do 31. 12. 2017 nebo do vyčerpání zásob jednotlivých dárků či jejich velikostí. Objednávky učiněné a/nebo zaplacené po 30. 11. 2017, budou z kapacitních důvodů expedovány až po Novém roce.

Zkušenosti čtenářů

Tomáš

Děláte si srandu? 😀 Minulý týden jsem si objednal samotný kalendář… 😀

Pádler
Tomáš:

Nezbývá, než si objednat předplatné s trikem 😀

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: