ZET Trnava Xrace 2016 očima organizátora

ZET Trnava Xrace 2016 očima organizátora

Letošní třetí MČR v extrémním pádlování na divoké vodě je za námi a myslím, že se velice podařil. Rád bych Vám tímto článkem přiblížil průběh letošní organizace, její strasti a radosti.

Trnava Xrace 2016

Trnava Xrace 2016

Už je voda v kanále a nastala chvíle k otestování postavené trati FunSlalomu, zda bude taková, jak jsme ji na suchu naplánovali. Během tří hodin na vodě se lidé pomalu z kanálu vytrácejí vyčerpaní, přetrénování a jdou ladit formu na večírek. Dejvák zvesela registruje závodníky do pozdních večerních hodin.  Má připravený nový registrační systém, pro letošek nás bylo lehce pod devadesát.

Trnava Xrace 2016

Následuje hodinka oddechu a k završení sobotního závodního dne jsme odstartovali KutliciRace, který čítal na startovním poli 20 posádek. Odpolední bouřky nepřekazily aukce o ZET kajak Toro, nový suchý oblek Hiko Odin a už vůbec ne večerní koncert Modrého Maurícia.

Trnava Xrace 2016

Co dodat na konec, určitě obrovský dík patří všem sponzorům a členům oddílu Vodáci Choceň, bez kterých bychom nebyli schopni tento závod takto zrealizovat a také neúnavným spíkrům, kteří dodali závodům výbornou atmosféru. Bohužel během balení a odvozu materiálu se někomu podařilo ukrást zapůjčený stánek od Rebelu, ale to už snad byla poslední černá tečka za letošním ročníkem.

Ahoj za rok opět na TXR 2017. Více info k závodu na www.txr.cz.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: