Hola hola, Trója volá!

Hola hola, Trója volá!

Nezadržitelně se blíží víkend 10.-11.9., což už nejen modří  vědí, že po roce opět vypukne Freestyle Fest! Jeho hlavní částí je samozřejmě otevřený Mistrovství ČR ve Freestyle kayakingu, na svý si ale přijdou i pádleři, který nikdy v rodeovce neseděli.

V programu je zařazenej Fun slaslom, Sprint a taky Kayak Cross. Zúčastnit se může naprosto každej, kdo umí aspoň trochu plavat. Víkend není určenej pouze a výhradně profesionálům, ale naopak klade důraz na co nejširší spektrum účastníků. Za bezkonkurenční cenu 250 kaček se můžete přihlásit do všech zmíněnejch kategorií! Ale pozor! Toto není všechno! Ke startovnému dostanete fešný triko a voučr na drink!

Freestyle Fest 2016 (pro zvětšení plakátu klikněte)Freestyle Fest 2016 (pro zvětšení plakátu klikněte)

V prodejně HG Sportu si můžete otestovat nový loďky a další produkty vodáckýho průmyslu, jakož i přímo na kanále vyzkoušet paddleboardy (o víkendu proběhne rovněž MČR v Paddleboardingu). Na sobotní podvečer máme ještě v záloze Big Air Contest.  Pochopitelně sme mysleli i na nevodáckou veřejnost. Těšit se můžete zejména na Skimboard (plavky s sebou), trampolíny, Slack line a v neposlední řadě na sobotního rodeo býka! Pro diváky nesportující čeká skvělá podívaná na famózní výkony našich, jakož i zahraničních riderů.

Všechny podstatné informace naleznete na:

www.cnawr.cz

www.facebook.com

Přes den nám bude k poslechu a tanci hrát osvědčený uskupení Mighty Souljah, který zajistí i večerní konzert.

Freestyle + Kayak cross + Fun slaslom + Big Air contest + Skimboard + rodeo býk + tanec + trampolíny + Paddleboard + občerstvení + hudba + slunce od pátku do neděle + Slack line + party hard = sečteno podtrženo Freestyle Fest Trója 2016!

Za CNAWR

Bubáč

ECA Eurocup Prague 2015 highlights from Peter Csonka on Vimeo.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: