Festival OBZORY

Festival OBZORY

Přijďte rozšířit své obzory! 12. – 13. 11. 2016 na Filozofické fakultě UK v Praze.

Cestovatelsko-outdoorový Festival Obzory chystá letos už potřetí pořádnou dávku adrenalinu, zábavy a poučení. Těšit se můžete na setkání s předními osobnostmi českého outdooru, extrémními sportovci i nevšedními cestovateli.

Podělit se o svá dobrodružství přijdou Mára Holeček, Ján Smoleň, Honza Trávníček, Libor Uher, Lenka Klicperová, Láďa Zibura, Petr Horký, kapela Wohnout a mnoho dalších!

Na interaktivních workshopech nasbíráte know-how na skialpy, vysokohorskou turistiku a feraty, naučíte se vázat uzly, chodit po slacklajně a získáte detailní tipy na konkrétní túry a výstupy nejen v Alpách.

Arunachal Pradesh

Cestovatelské přednášky vás zavedou mimo jiné do Kyrgyzstánu, Nepálu, Číny,  Peru, na Srí Lanku, Balkán i kultovní Transsibiřskou magistrálu i do turisty neobjevených destinací třeba v Indonésii. Opět si můžete zatančit, zahrát na bubny, zkusit kaligrafii, tóny didžeridu nebo namalovat mandalu.

Aljaška, Alatna

Nechybí ani vodácký program, o který se postarají: Fjolls Expedition se svou výpravou na řeku Alatnu tekoucí na Aljašce severně od polárního kruhu, David „Vory“ Sodomka s vyprávěním o expedici na řeky státu Arunachal Pradesh ležícího na samotných hranicích Indie, Barmy a Číny a Kuba „JKB“ Suchý se svou slideshow z Altaje, kde sjel řeky jako Karagem, Argut nebo Bashkaus.

Altaj, Argut

To vše podtržené skvělou atmosférou, setkáním s lidmi stejného ražení, ochutnávkou exotické kuchyně i hudby, předvánočním marketem užitečných dárků nebo večerní after-party a koncertem.

7 sálů, 30 osobností, 25 přednášek, 10 filmů a 25 workshopů.

www.FestivalObzory.cz.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: