Vítejte na Pádler.cz

Vítejte na Pádler.cz

Mnohým čtenářům HYDRA asi došlo, že odmlka, která na webu nastala v druhé půli ledna, znamenala, že jsme se pilně připravovali na spuštění webu nového. A ten je skutečně tady. Pojďme si společně představit, co všechno na Pádler.cz najdete.

Jak asi sami průzkumem brzy zjistíte, převedli jsme vše, co kdy vyšlo na HYDROwebu sem, na Pádlera. Časem by měl ještě přibýt převod článku z úplně původního webu HYDRA, aby byla celá historie kompletně na jednom místě. Vzhledem k odlišnému redakčnímu systému nebyly při strojovém převodu články převedeny zcela dokonale. Nastaly zejména potíže s velikostí fotografií, s přepisem komentářů a podobně. Tyto věci postupně vychytáváme a dáváme do pořádku, takže se prosím nelekejte, že články staršího data nejsou úplně výstavní.

Nyní pár slov k jednotlivým částem webu. Pokud bych měl postupovat skrz menu v klasickém směru zleva doprava, pak jsou jako první v pořadí ČLÁNKY, kvůli kterým sem asi většina z vás chodí. Rozdělili jsme je podle vodáckých disciplín a snad si tak každý pohodlně najde své oblíbené čtení. V článcích, které brzy začnou přibývat jsou doplněny fotogalerie, takže už pro Vás nebudeme muset fotky třídit a vybírat, ale budeme je ukazovat všechny. Pro krátké informace i nadále existuje rubrika KAPKY, která ovšem dostala navíc možnost komentování a vkládání fotografií.

Novou sekcí na webu je tzv. PÁDLER TV, ve které se budou shromažďovat nejrůznější videa, od krátkých kusů až po dlouhé filmy. Cílem není vytvořit druhé YouTube nebo Vimeo, ale spíše dát prostor Vám, našim čtenářům, vystavit svoje výtvory na obdiv široké veřejnosti. U videí je možnost přidávání komentářů a doufáme, že se nám Pádler TV začne co nejdříve plnit zejména díky Vašemu přispění.

Následuje nezbytná rubrika o VODÁCKÝCH AKCÍCH, kde naleznete přehledný a filtrovatelný kalendář, pozvánky na jednotlivé akce a také reportáže z akcí. Do budoucna chystáme ještě jednu vychytávku, ale nebudu přebíhat a prozrazovat.

Pádler.cz - Rady a vybavení
Pádler.cz – Rady a vybavení

Další inovací oproti webu HYDRA je rubrika RADY A VYBAVENÍ, která na původním webu nebyla příliš dobře vyřešena. Nyní by měla být přehlednější a rozdělena na jednotlivé části podle zaměření. Tuto rubriku postupně doplňujeme, takže časem by měla být mnohem obsáhlejší. Součástí rad a vybavení je také vodácký bazar s možností vkládání několika fotek nabízeného zboží a komentování inzerátů.

Na části ADRESÁŘŮ zatím pracujeme. Je tam už k vidění pár záznamů, ale zatím se jedná pouze o testovací provoz. Tady musíte ještě chvíli počkat.

Pádler.cz - bazar
Pádler.cz – bazar

Následuje ČASOPIS PÁDLER, což je položka kompletně věnovaná našemu tištěnému magazínu, který se brzy představí svým prvním vydáním.

Možnosti uzavírají DISKUSE. Oproti HYDROfóru jsme se je snažili rozkategorizovat, aby se v nich trochu lépe hledalo, když potřebujete najít informace ke zvolenému tématu. Tato možnost na HYDRU chyběla a domníváme se, že často diskusi dusila. Bohužel se nám nepodařilo překlopit staré diskuse, takže se začíná s čistým štítem. Snad se brzy objeví dostatek diskusních příspěvků ve všech kategoriích.

Pádler.cz - diskuse
Pádler.cz – diskuse

Doufám, že se Vám na novém vodáckém webu bude líbit, že si na něj brzy zvyknete, že nám do začátku odpustíte chyby, které za pochodu budeme nadále vylaďovat a případně nás na ně i upozorníte, ať je naše práce o něco jednodušší. A těším se na komentáře.

Zkušenosti čtenářů

francesco

Díky za úsilí, už to chtělo… První dojem very ok!

žralok

Tak nějak postrádám jednoduchý přehled posledních komentářů nejlépe něco jako co se vše událo od mojí poslední návštěvy by se šiklo .

Snížák
žralok:

Levá část webu, šedivý panel, hned pod upoutávkami na novinky v PádlerTV, okýnkem s Facebookem a reklamním bannerem.

žralok
Snížák:

Když jsem napsal svůj komentář , tak jsem záhy pochopil , že ta číslíčka v sloupku jsou počet komentářů a datum . Asi si budu muset zvyknout , páč zatím je to pro mě méně přehledné , než “ nové komentáře s hodinou “ na Hydru . Po rozkliknutí tvé odpovědi ze sloupečku se mi nezobrazil formulář na mou odpověď a musel jsem se k němu proklikat přes původní článek .

Snížák
žralok:

To první věc bude skutečně o zvyku. To druhé jsem právě napravil a touto odpovědí to i testuji. Je to přesně jedna z těch věcí, které se vychytají až praxí…. Díky!

žralok
Snížák:

Vzhledem  k tomu , že to koumám jsem zaznamenal v sloupečku komentáře ke článkům změnu čísla počtu příspěvků a tudíž zaznamenal že mi bylo odpovězeno . Jelikož je tam jen datum a počet přízpěvků tak si budu těžko pamatovat ve stejný den jestli tam něco přibylo . Na Hydru byla vidět hodina a nadpis z kterého se to snáze určilo .

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: