NA VODU! 2016 – letní vodácký průvodce zdarma

NA VODU! 2016 – letní vodácký průvodce zdarma

Prázdniny se pomalu blíží a s nimi i čas dovolených, které budou jako každý rok pro mnoho lidí vodácké. Proč si letní vodu trochu neusnadnit díky tipům z našeho letního vodáckého průvodce NA VODU!? Je k dispozici zcela zdarma!

I přes občas nepříznivé vodní stavy volí stále více lidí pro svojí letní dovolenou nějakou aktivitu. Ne, že by nebylo stále dost těch, co se prostě jedou opálit k moři, ale cyklistů, pěších turistů a vodáků v posledních letech neustále přibývá. Pokud se vaše letní dovolená ponese v duchu splouvání nějaké řeky, pak jste zde velmi správně. Nabízíme vám totiž NA VODU! – letního vodáckého průvodce, který je zcela zdarma a najdete v něm mnoho tipů, které vám pomohou usnadnit čas strávený na vodě.

Na úvod jsme pro vás nachystali obecný text o tom, jak byste se měli na vodu vybavit a na co byste měli být připravení. Konkrétně se zaměřujeme na výběr správné vodácké půjčovny a správné lodi, na to, co si s sebou zabalit a na nástrahy, které na vás běžných řekách mohou číhat. Místa v časopisu není mnoho, takže pokud budete něco postrádat, zapátrejte i na našem webu v sekci Rady a vybavení, a vše potřebné určitě najdete.

Předplatné časopisu Pádler

Líbí se Vám časopis Pádler a chtěli byste jej číst pravidelně? Není nic jednoduššího, než si zřídit jeho předplatné a mít tak jistotu, že vždy ihned po vydání dorazí do Vaší poštovní schránky. Předplatné stojí pouhých 330 Kč za rok a obsahuje 4 vydání časopisu Pádler včetně poštovného a balného. Být součástí předplatitelské rodiny Pádlera navíc znamená řadu výhod.
NA VODU! - letní vodácký průvodce

V druhé části NA VODU! se zaobíráme samotnými řekami. Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější a nejsplouvanější, které mívají vodu i v létě. Z každé řeky je pro vás nachystán krátký průvodce, který obsahuje i výčet osvědčených vodáckých půjčoven operujících na dané řece, doporučujeme nejčastěji splouvané úseky a samozřejmě nechybí varování před nebezpečnými jezy. V NA VODU! najdete celkem 8 průvodců po českých řekáchBerounka, Jizera, Morava, Lužnice, Ohře, Otava, Sázava a Vltava a dokonce i dva průvodce po řekách na SlovenskuDunaj, Hron.

NA VODU! - letní vodácký průvodce

Na závěr vás pak čeká velký přehled vodáckých půjčoven, ve kterém najdete i takové detaily, jako kolika loděmi daná půjčovna disponuje a kolik u ní výpůjčka stojí.

Stáhněte si NA VODU! zcela zdarma!

Stačí jediné kliknutí (velikost souboru pdf je 16,8 MB).

Doufám, že pro vás bude NA VODU! dobrým rádcem i pomocníkem při letních vodáckých radovánkách a že si i díky němu svoje letošní léto náležitě užijete.

Za redakční tým přeje pěkné léto

Petr Snížek

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: