Pozvánka na SUP START 2017

Pozvánka na SUP START 2017

BUDE SPORT České Budějovice, pod záštitou ČF SUP, zve všechny příznivce paddleboardingu na 1. závod Českého poháru v paddleboardingu na klidné vodě, SUP START 2017! Závod je zároveň nominačním závodem na světový šampionát v Dánsku.

Zveme všechny příznivce pádlování ve stoje i ty, kteří by si tuto aktivitu chtěli třeba jen vyzkoušet na víkend 8. a 9. dubna do Vodáckého areálu Lídy Polesné v Českém Vrbném. V tento jarní víkend zde proběhne 1. závod ČP v paddleboardingu na klidné vodě v disciplínách Long distance a Technical race.

Prohlédněte si všechny fotografie k článku…

Závod Long distance v kategorie ELITE muži/ženy měří 15 km s možností registrace do nominačních závodů a rankingového žebříčku ČFSUP. Další kategorie je pro naše mládežníky, U14U18 chlapci/dívky na 10 km a otevřená kategorie pro všechny, i příchozí, HOBBY muži/ženy na 5 km.

SUP START

Technical race – kategorie ELITE muži/ženy, závod na 4,2 km a i zde registrace do nominačních závodů a rankingového žebříčku.

Následují junioři U14U18 chlapci/dívky na trati dlouhé 2,8 km a otevřená kategorie technicky zdatným SUPerům i odvážlivcům z řad příchozích HOBBY muži/ženy na trati dlouhé 1,4 km

SUP START

Závody se pojedou v prostoru přístavu a na řece Vltavě nad jezem. Připraveny jsou i varianty tratí pro hobby jezdce, na kterých si může paddleboarding vyzkoušet opravdu každý. Závody paddleboardů probíhají společne s Jarními slalomy, které se budou v sobotu i v neděli konat na českovrbenské slalomce v režii SK VS České Budějovice.

Plakát

Během víkendu si bude možné zapůjčit a otestovat nové paddleboardy a pádla značky Tambo. V sobotu večer proběhne slavnostní zahájení letošní vodácké sezóny v Českém Vrbném, na kterém zahraje oblíbená domácí kapela AKIA b.a.

Přihlásit na závody se můžete online prostřednictvím Google formuláře. Na stránkách pořadatele potom naleznete detailní protozice k jednotlivým disciplínám včetně mapek.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: