ZET Trnava Xrace 2017 již tento víkend

ZET Trnava Xrace 2017 již tento víkend

Koryto trnávského kanálu se opět brzy zaplní vodou, závodníky a všemi jeho příznivci.

O víkendu 26.5. – 28.5. pořádají Vodáci Choceň čtvrtý ročník mistrovství České republiky v extrémním pádlování na divoké vodě ZET Trnava Xrace 2017. Nejobtížnější kanál ve střední Evropě opět nabídne víkend plný závodů a zábavy.

Letošní rok bude se rozjede ve velkém již během pátečních tréninkových hodin. Můžete se těšit na víkend plný závodů. Sobotní dopoledne bude věnováno sprintu a funslalomu a odpoledne oživí divácky úspěšný Kutlicirace na nafukovacích kánoích Rio. Lodě budou k dispozici. Letos si opět některý z vás odveze jeden výrobek z dílny Kutlíků domů.

Dotykový banner / F: Vory

Pro Vás neambiciózní bude dostatek prostoru pro volné ježdění během celého víkendu. Pro letošek se můžete těšit na novou živou kapelu, která rozproudí sobotní TXR párty. Pro závodníky je připravena aukce o loď od  ZET kayaks, suchý oblek HIKO a celkový vítěz se bude moci těšit z tučných ZET prizemoney.

Kutlicirace / F: Vory

Ubytování ve stanu v areálu je zdarma. Občerstvení na místě zajištěno. Veškeré informace a registraci najdete na webových stránkách závodu www.txr.cz.

Večerní party s živou hudbou / F: Vory

Zkušenosti čtenářů

jyryczek

Jaká je situace s vodou v pátek? Tady http://www.txr.cz/ je volné ježdění 16:30 – 19:30 ale tady http://vodaci.cz/trnava-x-race/about.html je Program Friday – without water :-(.

Eda

Ahoj, v pátek je voda od 16:30 do 19:30. Ten link co si poslal je z ročníku 2014.

jyryczek

Aho, to jsem si nevšiml. Díky za info.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: