Pozvánka na SUP Mácháč 2017

Pozvánka na SUP Mácháč 2017

3. závod Českého poháru SUP a zároveň rozhodující nominační závod na ISA World Championship v Dánsku se uskuteční tento víkend 10.-11.6.2017 na Máchově jezeře v areálu kempu Borný.

CRS-SportTurnov srdečně zve všechny příznivce dlouhých prken na 3. závod Českého poháru SUP, který se uskuteční na Máchově jezeře.

V sobotu proběhne dlouhý závod v kategorii Elite na 14,4 km, pro Hobby a Juniory na 6,3 km. V neděli se pojede technický závod mezi bojkami s výběhy na pláž. Pro Elite na 4,4 km, Hobby a Junioři pojedou 2,6 km.

Během akce bodou probíhat prezentace prodejců SUP značek od PaddelboardGuru, Tamba, RRD a doplňkové závody i pro příchozí na megaboardech a ve spritech. Počasí jsme nachystali luxusní, sobotní večer bude ve znamení hudby, pláže, písku, plážových koktejlů a žáru noci.

Z průběžných výsledků je již v tuto chvíli zřejmé, že si nominaci pro závod Long Distance zajistili v mužích Tomáš Vaněček a Branislav Šrámek. Souboj se odehraje ještě o post náhradníka a další pořadí. V ženách pak Iva Dundová. O druhém nominační místě a místě náhradnice se rozhodne v posledním závodě.

V závodě Technical Race je situace ještě otevřená a jediný nominovaný je zatím Branislav Šrámek, který dostal s ohledem na postavení ve světovém žebříčku a kolizi EuroTour závodů s 3tím nominačním závodem, divokou kartu.

Muži tedy svedou souboj o jedno nominační místo a místo náhradníka. U žen jsou v sázce obě nominační místa i post náhradnice. Definitivní podobu dostane nominace po posledním nominačním závodě právě tady na Máchově jezeře SUP Mácháč 2017, kde budou výsledky také oficiálně vyhlášeny.

Pozvánka na SUP Mácháč 2017

Přihlásit se je možné online do 8.6. na tomto odkazu, poté od 10 – 12 hodin na místě před závody. Více informací naleznete na oficiálních stránkách České federace SUP nebo na Facebooku.

Těšíme se na vás.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: