White Water Happy Days

White Water Happy Days

Vážení přátelé vodáci, přijeďte o víkendu 14. – 16. 7. 2017 na kanál do Českého Vrbného u Českých Budějovic zabojovat v mnoha závodech o příčky nejvyšší a užít si letních vodáckých radovánek.

O víkendu proběhnou Letní slalomy včetně MČR C2 žen, MČR v S.U.P. na divoké vodě, Kayak cross a Masokross – závod na nafukovacích kánoích. Akce proběhne na kanále v příjemném prostředí kempu s restaurací, v blízkosti cyklostezky na trase Č. Budějovice – Zámek Hluboká.

Prohlédněte si všechny fotografie k článku…

Pokud chcete závodit, vyplňte přihlášku ve formuláři na happydays.raftingcb.cz, dejte o akci vědět i svým kamarádům na facebookunebo se přihlaste k odběru newsletteru na happydays.raftingcb.cz/newsletter .

V sobotu a v neděli proběhnou slalomy, jejich propozice najdete zde:

Whitewater Happy Days - slalom

Mistrovství ČR v S.U.P. na divoké vodě proběhne v sobotu a v neděli s registrací do 8:00 – 9:00 v sobotu a 9:00 – 10:00 v neděli. Těšit se můžete na sprint, slalom a board cross.

Whitewater Happy Days - MČR v SUP na divoké vodě

Kayak X cross závod s kvalifikací, s rampou a skokem do divoké vody bude v sobotu. Registrace v sobotu 9:30 – 10:00. Bude dost času si zatrénovat před závodem a připravit se tak na zisk nejvyšších pozic.

Whitewater Happy Days - Masokross

Masokross na nafukovacích kánoích dobře prověří vodácké schopnosti závodníků. Závod proběhne v sobotu, s registrací na místě. Sežeňte si spolehlivého parťáka, nebo hledejte odvážlivce přímo na místě. Podle minulých ročníků to opravdu stálo za to.

Dále se můžete těšit na večerní koncerty, v sobotu školku pro vaše ratolesti a spoustu dobré zábavy.

Těšíme se na vás

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: