SOUTĚŽ: Vyhrajte nafukovací kajak SAFARI 330 od GUMOTEXU – UKONČENO

SOUTĚŽ: Vyhrajte nafukovací kajak SAFARI 330 od GUMOTEXU – UKONČENO

I v letošním roce jsme dostali na redakční test nafukovací loďku od GUMOTEXU a stejně jako každý rok jí po otestováí posíláme dál do světa mezi naše čtenáře. Tentokrát se jedná o kajak Safari 330, který je novinkou v produkci GUMOTEXU.

O co hrajeme?

SAFARI 330 střídá svého úspěšného a dlouho oblíbeného kolegu SAFARI. Oproti němu je ale výrazně robustnější a to ve všech směrech. Délka lodi je 330 cm (odtud i číslovka v názvu kajaku), šířka 80 cm a kajak váží pouhých 12 kilogramů, takže ho zvládnou transportovat i slečny nebo statnější děcka.

Mimo rozměrových změn a s tím souvisejícím nárustem výtlaku dostalo SAFARI 330 také robustnější sedačku. Tak je pořádně „naducaná“ a na sezení velmi pohodlná, což jsme už zvládli zjistit během redakčního testu, který brzy vydáme v Pádlerovi 2/2017 a později, v delší verzi, také na webu.

Co se týká určení lodi, je SAFARI 330 turistickým kajakem, který zvládne vodu o obtížnosti až WW III a neztratí se ani v menších mořských vlnách. Pohyb na klidnějších vodách je samozřejmostí.

Jak se zapojit do soutěže?

Zapojit se může každý. Pro úspěšnou účast v soutěži stačí odpovědět na dvě jednoduché otázky a nechat nám na sebe kontaktní email, abychom se na Vás mohli obrátit v případě výhry. Pokud byste netušili, jaké jsou správné odpovědi, zkuste zapátrat třeba na webu www.GumotexCluny.cz, kde je určitě najdete. Všem soutěžícím přejeme hodně štěstí!

Výhercem se stal soutěžící s emailovou adresou: stevia@******.cz. Gratulujeme a oznámení o výhře zasíláme emailem.

Pravidla soutěže

Každý soutěžící se smí zúčastnit pouze jedenkrát. Všichni, kdo se pokusí o odeslání několika pokusů, budou ze soutěže zcela vyřazeni. Odpovědi na soutěžní otázky můžete zasílat do 31. 5 .2017 včetně. Poté bude soutěž uzavřena a vylosován výherce. Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru vodáckých novinek, který posíláme 1x měsíčně. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: