11. ročník Mattoni Karlovarského Karnevalu oslaví výročí 100 let od založení Československa

11. ročník Mattoni Karlovarského Karnevalu oslaví výročí 100 let od založení Československa

Letošní 11. ročník Mattoni Karlovarský Karneval připravila pořadatelská agentura Müller Production ve spolupráci s Nadací Města Karlovy Vary na první červnový víkend, 1. – 2.6. 2018. V centru Karlových Varů se opět po roce uskuteční největší středoevropský Karneval za účasti desítek atrakcí a účinkujících z celé České republiky. Tradiční součást kulturního léta v Karlových Varech se letos uskuteční s tématem „Československý karneval barev“ u příležitosti oslav 100 let od založení Československa.

Prohlédněte si všechny fotografie k článku…

Program odstartuje již v pátek 1.6. tradiční Dronte Noční romantickou plavbou. Trasa povede z Březové do Karlových Varů a start prvních lodí je naplánován na 22.00 hodinu od hotelu Green Paradise v Březové. Trasa po říčce Teplé provede účastníky historickým centrem Karlových Varů s cílem před hotelem Thermal. Přihlásit se lze na www.karlovarskykarneval.cz nebo na www.dronte.cz. Registrace a výdej raftů na plavbu začíná v Březové v 18.00 hodin. Účastníci pojedou na výhradně zapůjčených gumových raftech a kánoích, povinnou výbavou je tradičně čelovka. K tanci i poslechu bude v místě startu hrát kapela Nové struny a připraveno bude také bohaté občerstvení.

Rádi byste se zúčastnili Noční romantické plavby na Teplé, ale nemáte potřebné vybavení? Nechte to na nás. Při vypouštění přehrad, společných splutích, odemykáních a zamykáních řek organizujeme půjčování lodí i veškerého vodáckého vybavení. Půjčujeme otevřené i zavřené kánoe, kajaky, nafukovací lodě i rafty včetně pádel a vest. Vše dovezeme na start a opět vyzvedneme v cíli. Vše objednáte na našich webových stránkách, emailu [email protected] nebo na telefonu 602 825 869.

V sobotu 2. června zahájí hlavní program Karnevalu ve 14.00 hodin Dětský Karnevalový den před hotelem Thermal. Karnevalový průvod svou pouť městem zahájí v 16.00 hodin na třídě T. G. Masaryka. Do průvodu se mohou zapojit všichni zájemci bez omezení, shromaždiště všech účastníků Karnevalu bude od 15.00 hodin na parkovišti u městské Tržnice.

Tradiční trasa povede centrem města ke Grandhotelu Pupp a zpět k hotelu Thermal. Velkým lákadlem bude již třetím rokem soutěž středních škol o hlavní cenu – pronájem sálu v GH Pupp pro maturitní ples, kterou věnoval hlavní partner Karnevalu, Grandhotel Pupp Karlovy Vary. Generální partner Karnevalu, společnost Karlovarské minerální vody a.s., věnovala hlavní cenu – pitný režim zdarma pro nejzajímavější masky, vypsanou pro mateřské a základní školy Karlovarska. Podmínkou je vždy účast skupiny minimálně deseti žáků z jedné třídy. Vyhlášení Krále a Královny Karnevalu bude moderovat Jakub Kohák a proběhne před hotelem Thermal od 19.00 hodin.

Vyvrcholení letošního 11. ročníku Mattoni Karlovarského karnevalu bude unikátní hudební vystoupení kapely No Name. Nejprve od 19.30 zahrají jako předkapela U mě dobrý, a od 21.00 hodin vystoupí na hlavním podiu v čele s frontmanem kapely Igorem Timkem kapela No Name. Závěr programu obstará karnevalový ohňostroj.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: