Ohlédnutí za Odemykáním Vltavy 2018

Ohlédnutí za Odemykáním Vltavy 2018

Červencové počasí v dubnu. Tak by se dalo v krátkosti shrnout letošní odemykání naší milované řeky Vltavy, které proběhlo 21. dubna 2018.

Takové počasí jsme ještě neměli. Příroda sice trpí, to víme, ale pro nás to bylo výborné. Všichni se shodují, že tento ročník patřil k nejvyvedenějším.

Prohlédněte si všechny fotografie k článku…

Uvolněná atmosféra, spousta starých znamých, kempy s kiosky v provozu, voda tak akorát, muzikanti, vodácký autobus, vše klapalo a tak si to všichni opravdu užívali.

Odemkání Vltavy

Zúčastněné půjčovny lodí odvedly také dobrou práci. Nepodařilo se nám spočítat účastníky, ale bylo nás moc. Po všech přípravách se krátce po jedenácté chopil mikrofonu veslař Vašek Chalupa a pozdravil vodáky. Po něm už patřilo slovo našemu vodníkovi s vodnicí, kteří velmi příjemně navodili tu správnou notu mezi vodáky.

Odemkání Vltavy

Šlo se k řece, vodník odemkl řeku a pak nastalo týrání malých dětí i některých dospělých, kteří byly vodnickým párem pasování na vodáky. A pak už klasika, k Milánkovi na klobásu a pivo a také k ohni. Dojezd účastníků mezi 13-17 hodinami do Zlatky bez nějakých nepříjemných excesů. Poslední opozdilci si to pak řádně užili a čekali jsme na ně až do osmi. Nálada v kempu v Koruně výborná, trempská muzika a plná pergola. Takže vše tentokrát na jedničku.

Odemkání Vltavy

Díky všem organizátorům, půjčovnám lodí, muzikantům, kempařům, vodníkovi, Vaškovi Chalupovi a také Vodáckému autobusu, který svým kloubovým strojem ze Zlatky ráno přivezl zdarma 108 účastníků.

Odemkání Vltavy

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: