Vodopády a Mickey Mouse

Vodopády a Mickey Mouse

Letošní první dva týdny v Norsku byly opravdu plné událostí. Přímo z dlouhé cesty jsem přešel přímo do prostředí EkstremsportVeka ve Vossu. Večírky, pádlování a spousta kamarádů co jsem skoro rok neviděl dělá z této akce jeden z mých nejoblíbenějších týdnů v roce. Po letošních deštích má mají všechny řeky spousty vody. Což znamená Teigdalen a jeho Double Drop možná bude mít vodu. A taky že jo! Dokonce nejvíce co jsem tu viděl a tolik, že zbytek řeky má moc.

Zkušenosti čtenářů

Jenda

Móc pěkné fotky. Jako kajakářský nováček bych se chtěl zeptat kolik člověk musí mít napádlováno, aby nad něčím podobným mohl alespoň ve vlhkých snech přemýšlet? 🙂 Jinak každopádně respekt a tichá závist

David

Od léta pobývám ve Valldalu a Mickey Mouse je fakt zábavnej kus potoka. A i když ho člověk jede po stopadesátýčtvrtý, pořád je to ta samá sranda. A ještě jednu specialitu tahle říčka má. Při prvním sešplouchnutí je zakázaný prohlížet, takže o zábavu a překvapení je postaráno. Na viděnou na Valldal Summer Games 2012!!!

Megadeath

Zdar Kajmane, užs viděl DoubleD někdy s hodně malou vodou? Docela mě překvapilo, že pod prvním skokem není nic, jen skalní plotna. Teprv až to něco má, tak se tam dělá ta bílá bublina na kerou se bůfuje. Nechtěl bych ten první spadnout po špici, jejky to by bylo bebí!:-)))

kajman

Jj Megi, hele videl jsem to s hodne vodou i s malo vody a uplne suchy, ale pravda je, ze kdyz tam bylo malo tak jsme to moc nezkoumali. Me prijde, ze nemas na vyber a ten prvni musis jit uplne naplocho tak jako tak.Je tam mezi nima strasne malo casu.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: