Další ročník HIKO Whitewater kempů je tady!

Další ročník HIKO Whitewater kempů je tady!

Hukot peřejí, ozvěna nadšených hlasů, malé skupinky lidí v kajacích následující svého instruktora. Spousty z Vás napadne, co se to opět děje v Pražské Troji? Žádná novinka, právě probíhá další ročník HIKO Whitewater kempů!

Prohlédněte si všechny fotografie k článku…

Tímto Vás všechny zveme na již sedmý ročník víkendových kempů pro začínající i pokročilé kajakáře a kajakářky, který probíhá na slalomovém kanále v Praze Troji.

Kemp je určen jednak pro ty z Vás, kteří s vodou nemáte žádné zkušenosti, nikdy jste v kajaku neseděli, ale vždy jste to chtěli vyzkoušet. Dále se věnujeme zdokonalování dovedností těch, kteří už pádlo několikrát v ruce měli. Nakonec, díky spolupráci s teamem jezdců firmy HIKO, jsme schopni předat zkušenosti a zdokonalit i ostřílenější vodáky se zaměřením na whitewater, slalom či freestyle na divoké vodě.

Výuka probíhá v sobotu a neděli vždy v dvouhodinovém bloku dopoledne a odpoledne. Účastníci jsou rozděleni dle schopností do skupin maximálně po pěti osobách na jednoho instruktora. Naši instruktoři jsou zkušení vodáci, povětšinou aktivní nebo bývalí závodníci v různých disciplínách, a zároveň mají zkušenosti s výukou sportu. Během víkendu také proběhne několik menších závodů o věcné ceny od sponzorů. Zázemí celé akce je v kempu HG sportu přímo na břehu slalomového kanálu. Občerstvení po celý víkend zajišťuje stánek Boulder V Síti přímo v areálu.

Termíny:

16. – 17. 6. 2018
21. – 22. 7. 2018
18. – 19. 8. 2018
15. – 16. 9. 2018

Základní cena bez ubytování: 1 500 Kč (instruktoři, pronájem kanálu, grilování, videocoaching, přednáška, závody), více o ubytování a půjčovném naleznete na našem webu.

  • Aukce jednoho z top produktů HIKO
  • HG sport tombola
  • Večerní přednáška známé osoby z vodáckého prostředí
  • Sobotní grilovaní s volnou zábavou
  • Testování produktů HIKO

Na co se letos ještě můžete těšit:

  • Aukce jednoho z top produktů HIKO
  • HG sport tombola
  • Večerní přednáška známé osoby z vodáckého prostředí
  • Sobotní grilovaní s volnou zábavou
  • Testování produktů HIKO

Přihlášky zasílejte pomocí formuláře:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfMXo8S0hjT-F1ZRzKz7m6fgPdsvlgaOmNHoqd0nmFqycy_vA/viewform

Stále nejste rozhodnutí? Neváhejte a přijďte si s Námi zapádlovat! Kapacita jednotlivých kempů je omezena na 30 účastníků a rychle se plní.

Více informací a podrobný program naleznete na www.whitewaterkempy.cz či na našem FB.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: