Pozvánka na 18. Vodácký den v Chocni

Pozvánka na 18. Vodácký den v Chocni

Pádlování, kino a vodácký ples. To všechno můžete zažít v jednom dni, když přijedete v sobotu 24.3. do Chocně. Uskuteční se tu totiž už osmnáctý Vodácký den v Chocni, na kterém byste neměli chybět!

Vodácký den rozjedeme opět ve velkém na CHOCEŇSKÉM BUBNU nejextrémnějším kajakcrossovém závodě na Tiché Orlici. Ten, kdo se již někdy zúčastnil, jistě ví, v čem se jeho extrémnost ukrývá. Pětkovou peřej jsme zatím u nás nevytvořili, ale na zcela novou trať, zmrzlé ruce a obdiv všech zúčastněných diváků se určitě těšit můžete.

Dopoledne je na programu extrémní závod Choceňský bubenDopoledne je na programu extrémní závod Choceňský buben

Po obědě v některé z mnoha choceňských restaurací vás pozveme na BIOGRAF do našeho kina Máj, kde na Vás čeká dvouhodinový blok krátkých filmů z outdoorového prostředí od známých českých i zahraničních producentů. Zavedeme vás do různých koutů světa beztoho, aniž byste se museli zvednout z vyhřáté sedačky.

Odpoledne strávíte v kině sledování vodáckých a outdoorových filmůOdpoledne strávíte v kině sledováním vodáckých a outdoorových filmů

A to nejlepší na konec PLES v Panském domě, na kterém to můžete roztáčet až do ranních hodin nejen na tanečním parketu, ale i u extra rumového baru s nabídkou tohoto lahodného nápoje z celého světa. Velkou novinkou skvělá kapela Ego Retro Music. Navíc bude jako vždy bohatá tombola a půlnoční překvapení.

Vodácký den zakončí tradiční vodácký plesVodácký den zakončí tradiční vodácký ples

Lze této nabídce odolat? Jednoznačně ne! Budeme se na vás těšit a v sobotu ráno u řeky AHOJ.

Vodáci Choceň

www.vodackyden.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: