Pozvánka na Zamykání Ohře

Pozvánka na Zamykání Ohře

Sezóna zamykání řek už začala a my si vás dovolujeme pozvat na jedno ze symbolických uzamčení řek, které se uskuteční v sobotu 7. října na Ohři.

Vodácká sezóna uplynula jako voda v Ohři a my jdeme zamykat, abychom si užili Zamykání Ohře ještě trochu v teple. Zveme vás proto v sobotu 7. 10. 2023 do Sokolova na naší tradiční akci. Kdo se chce zúčastnit společné plavby pak má možnost přijet ve 12:00 do Kynšperka nad Ohří, tábořiště Dronte, Pobřežní 206, půjčit si zde loď za sympatickou cenu a vyrazit do Sokolova, kde bude pro návštěvníky připraven kulturní program.

Vodácká tábořiště DRONTE - Kynšperk nad Ohří, Sokolov, Loket

Rádi byste se zúčastnili této parádní akce, ale nemáte potřebné vybavení? Nechte to na nás. Při vypouštění přehrad, společných splutích, odemykáních a zamykáních řek organizujeme půjčování lodí i veškerého vodáckého vybavení. Půjčujeme otevřené i zavřené kánoe, kajaky, nafukovací lodě i rafty včetně pádel a vest. Vybavení dovezeme na start a opět vyzvedneme v cíli. Vše objednáte na našich webových stránkách, emailu oh**@dr****.cz nebo na telefonu 728 102 594.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: