Pozvánka na Český otevřený pohár kanoepola 2017

Pozvánka na Český otevřený pohár kanoepola 2017

Jménem České asociace kanoepola Vás zveme k aktivní účasti na Českém otevřeném poháru kanoepola 2017 (Czech Open Cup – COC 2017). COC je seriál šesti turnajů převážně pro týmy kanoepola českých a moravských zemí s cílem rozšířit kanoepolo do více míst republiky.

Soutěž je určena jak zkušeným hráčům tak nováčkům, kteří chtějí tento neobvyklý, rychlý a zdraví prospěšný sport vyzkoušet v soutěži. Soutěž je určena jak pro týmy tak pro jednotlivce, v ideálním případě je vhodné, aby se tým zúčastnil všech edicí poháru ať už s případnou obměnou soupisky nebo v původním složení.

Každý dílčí turnaj je možné získat body do celkové soutěže o prestižní putovní trofej, kterou v roce 2016 získalo Brno a jako obhájce titulu má tu čest hostit hned první edici ve své domovské loděnici na Svratce první dubnový víkend.

Během turnajů se počítá produktivita hráčů, která je rovněž předmětem soutěže. Pro hráče, kteří nemají vlastní vybavení, je možnost zapůjčení výstroje a výzbroje z majetku KP Praha. Z předchozího ročníku je patrné, že pro turnaje stačí jeden den, pravděpodobně sobota. Čistě pro jistotu si jako organizátor vyhrazuji možnost dvoudenního rozpisu, tedy i neděle, za předpokladu velkého množství týmů.

Kanoepolo

Důležitá data:

  • 1.4.2017 1. edice COC – Brno
  • 6.5.2017 2. edice COC – Olomouc
  • 20.5.2017 3. edice COC – Týn nad Vltavou
  • 10.6. 2017 Training Camp Jablonec n. N.
  • 24-25.6. 2017 Training Camp Horní Cerekev
  • 19.8.2017 4. edice COC – Chomutov
  • 9.9.2017 5. edice COC – Jablonec n. N.
  • 30.9.2017 6. edice COC – Zlín

Detailní informace ke každé edici budou zveřejňovány vždy v dostatečném předstihu. Uzávěrky přihlášek jsou vždy týden před turnajem. Není však ostudou se přihlásit v předstihu.

Kanoepolo

Stručně z pravidel:

  • 1. Každý se účastní dobrovolně a na vlastní nebezpečí. Nezletilí musí před turnajem předložit souhlas zákonného zástupce s účastí.
  • 2. Hraje se podle standardních pravidel ICF ve verzi platné od roku 2015, lze učinit výjimky v počtech rozhodčích či pravidla shotclock případně jiné, avšak nejpozději na setkání vedoucích týmů
  • 3. Body do celkové tabulky poháru jsou stanoveny z pořadí na turnaji a jsou závislé na počtu týmů v edici. Poslední tým získává jeden bod, první počet bodů jako je počet týmů v edici. Ostatní jsou rovnoměrně rozděleny.
  • 4. V případě shody bodů na prvních pozicích tabulky po posledním kole se hraje super finále respektive superturnaj každý s každým z dotčených týmů.
  • 5. Minimální počet her na tým na turnaji je tři, za předpokladu jednodenního programu a pět v případě dvoudenního.
Kanoepolo

Kategorie: Pro rok 2017 jsou stanoveny kategorie junioři ve věku do 14 ti let včetně a kategorie mix, tedy všichni ostatní. Kategorii otvírám při minimálním počtu tří týmů. Startovné je stanoveno 50 Kč na osobu na turnaj pro sportovce do 18ti let, 100 Kč na osobu a turnaj pro sportovce ve věku 18ti a více let. Ze startovného se hradí údržba, doprava a drobné opravy erárního materiálu. V případě, že některé hostující loděnice poptají speciální částku za provoz nebo úklid loděnice, startovné se navýší na to konkrétní kolo poháru.

Přihlášky: Prosím použijte google formulář nebo op*****@ka*******.cz, web: www.kanoepolo.cz – průběžně aktualizován.

Petr Ježdík

Email: pe*********@fe*.cz

Telefon: 774 579 774

Zkušenosti čtenářů

No krása!

No krása! Už aby to bylo. Přijďte si zapádlovat, s balonem k tomu. No fear!
P.S. Vhodné i pro dámičky.
V.

Petr Jezdik

Omlouvam se vsem, co pocitali s prvni edici v Brne a s druhou v Olomouci. Z organizacnich duvodu jsem byl nucen presunout prvni edici do Tyna nad Vltavou, cimzto klukum z KKJ Tyn moc dekuji za podporu. Dale se omlouvam vsem co pocitali s Olomouci, musel jsem tuto edici zrusit z duvodu nedostatecneho zamjmu a organizacnich kapacit.
nicmene prvni duben se blizi a jeste mame volna mista, pokud nemate coby a budete kolem nevahejte prijet do Tyna mezi mosty, muzete si zahrat nebo aspon zafandit. vice info na http://www.kanoepolo.cz sekce COC

Zelená helmička v zelené vestě

JABKO JEDE!

Rourák

Pro ty kteří mají zájem průběžné výsledky po 4.edici jsou na našich stránkách: http://www.kanoepolo.cz/?p=1934 Přijďte si zahrát na závěrečný turnaj seriálu do Zlína 30.9.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: