Pozvánka na Freestyle Fest 2018

Pozvánka na Freestyle Fest 2018

Září je za dveřmi a s ním i další ročník Freestyle festu. Akce pro všechny milovníky rodea ve válci, závodů na kajaku, paddleboardingu a dobré zábavy se uskuteční druhý zářijový víkend v termínu od 7. do 9. 9. 2018.

Letos je Freestyle Fest zároveň Mistrovství ČR ve freestyle na divoké vodě, takže si můžete zazávodit se špičkovými jezdci a zažít parádní závod. Parádní zábavu a podívanou vám zajistí i závody v kayakcrossu, fun slalomu, sprintu. Zváni jsou vodáci ze všech odvětví a zúčastnit se může naprosto každý, kdo umí alespoň trochu plavat.

Prohlédněte si všechny fotografie k článku…

Mimo tyto vodácké soutěže vás čeká další doprovodný program jako vždy, skimboard, trampolína, slack line a možnosti vzít si nějaké loďky a paddleboardy jsou na Freestylefestu samozřejmostí. Času bude dost na všechno.

Jaký byl Freestyle Fest 2015

O veselou náladu a parádní hudbu se přes den i v noci opět postarají MIGHTY SOULJAHS a a v sobotu se můžete těšit na kapelku The Closing Date! Celá akce se uskuteční v areálu kempu HG Sport v Troji a o to nejdůležitější, jídlo a pití, se jako vždy postará Boulder v Síti Catering.

Jaký byl Freestyle Fest 2015

Podrobný program a popis disciplín najdete na stránkách pořadatele, registrační formulář na závody zde, online registrace  je možná do06. září 2018. Tak neváhejte a přihlašte se. Aktuální informace naleznete na také na facebooku.

Vstup na festival a doprovodné akce pro nesoutěžící jsou zdarma. Takže neváhejte a přijďte si do Prahy užít velký sportovní event.

Finančně podporuje:

Logo Praha

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: