Pozvánka na Seakajakářské pokec na Priglu 2018

Pozvánka na Seakajakářské pokec na Priglu 2018

Vodáci Napajedla, společně s Vodák sportem Brno a TJ Sokol Brno I, zvou na Seakajakářské pokec na Priglu, který se uskuteční v termínu 18 – 20.5. 2018.

Na pátek plánujeme příjezd účastníků do areálu TJ RAPID s následným hudebním večírkem. V sobotu bude následovat (dle počasí buď v loděnici nebo venku v areálu) od 10:00 blok přednášek o vybavení pro pádlování, jak na jihu, tak na severu.

Účastníci se dozví něco málo o oblečení na vodu i na břeh, o potřebách na spaní, vaření, kempování a vůbec pro pobyt ve volné přírodě. Popovídáme si o zdravovědě, vybavení lékárničky, záchraně na moři, ukládání věcí do kajaku, meteorologii, navigaci, dopravě lidí a materiálu na akce, o organizování expedic a výletů, rybaření…..

Pozvánka na Seakajakářské pokec na Priglu 2018

Kolem poledne bude přestávka na oběd a zhruba ve 14:00 proběhne na břehu Brněnské přehrady seznámení s typy a tvary lodí a pádel. Poté budou následovat praktické ukázky pádlování, ovládání kajaku a záchrany. Kolem 15:30 si vyrazíme na vyjížďku k Veveří. Od 20:00 večerní pokec, spojený s promítáním filmů a fotografií a hudební produkce.

Neděle: Individuální vyjížďka do Bítýšky a zpět. Pro zájemce závod na téže trase pod hlavičkou TJ Sokol Brno 1. Těšíme se na vás!

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: