Freestyle Fest Troja 2021 již tento víkend!

Freestyle Fest Troja 2021 již tento víkend!

Tradiční akce pro všechny milovníky pádlování, freestylu a zábavy startuje již v pátek 13. 8. v pražské Troji! Kromě Mistrovství ČR ve freestylu se můžete těšit na širokou paletu dalších vodáckých aktivit, jako jsou závody ve sprintu, kayakcrossu či funslalomu.

Zváni jsou tedy vodáci ze všech odvětví a zúčastnit se může naprosto každý, kdo umí alespoň trochu plavat. Mimo vodáckých aktivit vás čeká další doprovodný program, jako je skimboard, trampolína nebo slackline, pro děti bude připraven skákací hrad. Celá akce začíná již v pátek Welcome party.

Freestyle fest

Parádní hudbu přes den i noc zajistí Free Balkan Quintet, o jídlo a pití se jako vždy postará Boulder v Síti Catering. Celá akce se uskuteční v areálu HG Sportu v pražské Troji. Vstup na festival a doprovodné akce pro nesoutěžící jsou zdarma, tak neváhejte a doražte užít si velký sportovní event, bude to super! Vezměte s sebou kámoše. Vezměte staré lodě, bude olsdchool!

Více informací, podrobný program a registraci najdete na stránkách cnawr.cz nebo na Facebooku. Dále prosíme dobrovolníky o účast na brigádách. Kdo by mohl pomoci s organizací, nechť se ozve Milošovi Trnkovi na tr***@cn***.cz.

Finančně podporuje:

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: