Oblíbená vodácká akce Noční romantická plavba po Teplé se letos uskuteční!

Oblíbená vodácká akce Noční romantická plavba po Teplé se letos uskuteční!

Vezměte drahé polovičky, děti, kamarády… a přijeďte v pátek 4. září 2020 do Březové v Karlovarském krajiny a užijte si nevšední zážitek v podobě Noční romantické plavby po říčce Teplé do Karlových Varů. Oblíbená vodácká akce se letos uskuteční již po dvanácté.

Letos se účastníci splutí budou muset premiérově popasovat s projetím branek, které budou po trati rozmístěny na vybraných mostech. Netradiční závod bude navíc doplněn o soutěž o nejkreativnější masku jako Vodácký Karneval.

Start splutí je tradičně naplánován z Březové u Karlových Varů od hotelu Green Paradise ve 20:00, cílem je hotel Thermal v Karlových Varech. Čelovky (pro jednotlivce, nestačí jedna na plavidlo) a vodácké vybavení, především vesty, jsou povinností.

Účast na akci je možná pouze na zapůjčeném vybavení od půjčovny lodí Dronte. Zapůjčit lze čtyřmístné nebo šestimístné rafty, třímístné nafukovací kanoe Baraka a Pálava, pouze na požádání a zkušeným vodákům lze půjčit dvoumístné plastové kanoe Vydra. Prezentace účastníků a výdej lodí bude probíhat od 16:00 pod hotelem Green Paradise, kde bude připraven také doprovodný program a od 18:00 zahraje kapela U mě dobrý. V cíli plavby každá loď obdrží památeční fotografii.

Kapacita akce je omezena na zhruba 600 osob. Děti se mohou z důvodu bezpečnosti zúčastnit pouze za doprovodu rodičů a pouze na raftech! Pluje se v noci za tmy a na třech stupních je zvýšené nebezpečí převrhnutí dvoumístné lodi. Vodáci pod vlivem alkoholu nebudou vpuštěni na vodu.

Pravidla Noční romantické plavby:

  • Přihlášení na webové stránce www.dronte.cz
  • Prezentace na místě / umístění startovního čísla – číslo bude mít na sobě vždy každý zadák na lodi
  • Od 20:00 postupný start (po 30 vteřinách), startuje vždy jedna loď
  • Cíl u skleněného mostu u hotelu Thermal
  • Výlez z vody vpravo pod třetím jezem u hotelu Thermal
  • Posádky svou loď vynesou nad schody k Poštovnímu mostu v ulici Jana Palacha a předají veškeré zapůjčené vybavení
  • Součástí splutí je projetí 12 branek umístěných na 12 mostech s označením 1–12, za neprojetí brankou bude účtována penalizace jedna minuta
  • Hodnotit se bude také nejkreativnější maska a výzdoba lodě
  • Vyhlášení výsledků proběhne v sobotu 5. 9. 2020 ve 12:00 hodin v rámci Folklorního festivalu před hotelem Thermal
Rádi byste se zúčastnili této parádní akce, ale nemáte potřebné vybavení? Nechte to na nás. Při vypouštění přehrad, společných splutích, odemykáních a zamykáních řek organizujeme půjčování lodí i veškerého vodáckého vybavení. Půjčujeme otevřené i zavřené kánoe, kajaky, nafukovací lodě i rafty včetně pádel a vest. Vybavení dovezeme na start a opět vyzvedneme v cíli. Vše objednáte na našich webových stránkách, emailu [email protected] nebo na telefonu 602 825 869.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: