Za svitu loučí řeku již tradičně uzamkne víla Ohře

Za svitu loučí řeku již tradičně uzamkne víla Ohře

Vodácká sezóna uplynula jako voda v řece, sezóna zamykání řek klepe na dveře a vodáci ze všech koutů země se pomalu chystají své domácí řeky symbolicky uzamknout.

My zveme všechny vodácké nadšence první říjnovou sobotu – 3. října 2020, aby přijeli do Sokolova na tradiční akci Zamykání Ohře.

Společnou plavbu i letos zahájíme v Kynšperku nad Ohří v tábořišti Dronte ve 12:00. Přes rozbořený jez v Šabině a šlajsnu v Černém Mlýně poplujeme do Sokolova, kde nás pro pobavení budou od 16:00 čekat kapely a kulturní program. V Sokolově v kempu Dronte bude také zajištěn dostatek občerstvení.

Masky a kostýmy jsou vítány a budou po zásluze odměněny.

Kdo by se na lodi bál, může vyrazit podél Ohře po cyklostezce na koloběžce.

Samotné uzamčení řeky vílou Ohří pak proběhne po setmění za svitu loučí, zhruba mezi 20:15– 20:30 hodinou.

Těší se na vás team DRONTE!

Rádi byste se zúčastnili této parádní akce, ale nemáte potřebné vybavení? Nechte to na nás. Při vypouštění přehrad, společných splutích, odemykáních a zamykáních řek organizujeme půjčování lodí i veškerého vodáckého vybavení. Půjčujeme otevřené i zavřené kánoe, kajaky, nafukovací lodě i rafty včetně pádel a vest. Vybavení dovezeme na start a opět vyzvedneme v cíli. Vše objednáte na našich webových stránkách, emailu [email protected] nebo na telefonu 602 825 869.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: