Předplatitelská nadílka magazínu Pádler 2017 – UKONČENO

Předplatitelská nadílka magazínu Pádler 2017 – UKONČENO

Už mnoho pro vás na začátku sezony připravujeme Předplatitelskou nadílku a tradice nezůstane porušena ani letos. Pojďte si zasoutěžit o spoustu zajímavých vodáckých cen.

Předplatitelská nadílka časopisu Pádler otevírá vodáckou sezonu i v roce 2017. Vy, kteří jste našimi věrnými čtenáři a předplatiteli se už určitě nemůžete dočkat, vy, kteří jste tu noví, se určitě rychle zorientujete a Pádlera si kvůli téhle soutěži předplatíte. Kde jinde by vám totiž dali loď za 330 Kč?

Jak se zúčastnit soutěže o dárky?

Nejprve se dobře seznamte s pravidly soutěže, která najdete v samostatném rámečku v tomto článku. Zkontrolujte, jestli Vaše předplatné nekončí dřív než vydáním Pádlera 4/2017 a jestli znáte své identifikační číslo. Soutěž je určena pouze pro předplatitele magazínu Pádler!

Soutěž se vztahuje i na nové předplatitele Pádlera. Pokud tedy máte zájem o účast, stačí si Pádlera na letošní rok předplatit a soutěžit!

Pokud splňujete podmínky je čas vybrat si jeden hlavní a jeden další dárek, co nejdřív vyplnit anketu a odeslat co nejsprávnější odpovědi na dvě soutěžní otázky. Hlavní dárky získají ti zájemci, kteří nejdřív a nejpřesněji tipnou správnou odpověď na otázku číslo 9. Ostatní dárky dostanou ti, kteří si je vyberou, a ze skupiny všech účastníků ankety, kteří zvolí stejný dárek, nejpřesněji tipnou správnou odpověď na otázku č. 10. Celkem bude v Předplatitelské nadílce v letošním roce rozdáno 24 dárků.

HLAVNÍ DÁRKY

[A] Nafukovací kajak GUMOTEX HELIOS

Každá legenda musí dříve či později skončit a to je i příběh našeho kajaku Helios. Nafukovací kajak Helios 1 je legendárním zástupcem oblíbené kategorie kajaků pro rekreaci a aktivní odpočinek. Kajak Helios 1 je určen pro použití na chráněných vodách, jako jsou mírně proudící řeky, jezera a mořské zátoky. Je nabízen v jednomístné verzi s nadstandardním prostorem pro zavazadla v přídi i zádi kajaku.

Dodává: Gumotex

www.gumotexcluny.cz

[B] Kajak NOAH ASCENTO

Noah Ascento je playboat většího výtlaku, určený zejména pro větší vodáky. Vychází z koncepce populárního kajaku Noah Machito, oproti kterému je ale výtlačnější. Díky tomu se hodí i na obtížnější vodní terény. Ascento je rychlá a stabilní loď a jezdec si ji užije zejména při hrátkách v peřejích a při surfování na vlnách všech velikostí. Kajak je vhodný pro začátečníky i pokročilejší jezdce.

Dodává: Noahkayaks

www.noahkayaks.cz

Plastový kajak Noah Ascento

DALŠÍ DÁRKY

[1] Pádlo GALASPORT SKIP WOLF

Jedno z nejlehčích karbonových seakajakářských pádel na světovém trhu. Tvar listu zajišťuje pohodlný a stabilní záběr, který oceníte zejména při dlouhých cestách po moři či na jezerech. Máte pocit, že tohle pádlo nevyužijete? Vyberte si tedy jakékoliv jiné pádlo z naší produkce podle vašich osobních preferencí.

Dodává: Galasport

www.galasport.com

Seakajakářské pádlo Galasport Skip Wolf

[2] 1x Pádlo TNP RAPA CARBON

Horká novinka z Laminexu. Oblíbené kajakové pádlo Rapa na divokou vodu v novém kabátě. Polyamidové listy s vysokým podílem dlouhých karbonových vláken zaručují vyšší tuhost listu a zároveň nižší váhu oproti původní Rapě.

Dodává: Laminex

www.tnp.cz

Kajakářské pádlo TNP Rapa Carbon

[3] 1x pádlo TNP WOLFERINE CARBON

Oblíbené touringové pádlo v novém kabátě. Polyamidové listy s vysokým podílem dlouhých karbonových vláken zaručují výrazně vyšší tuhost listu a zároveň nižší váhu oproti původnímu Wolferinu.

Dodává: Laminex

www.tnp.cz

Kajakářské pádlo TNP Wolferine Carbon

[4] 1x pádlo TNP CHILDREN CANOE

Lehké pádlo s menší plochou listu a užším dříkem padne malým vodákům krásně do ruky. List pádla je dostatečně tuhý, takže zaručuje příjemný záběr. Není to žádná hračka, ale fungující výrobek, který ocení nejen vodácký potěr.

Dodává: Laminex

www.tnp.cz

TNP dětské kanoistické pádlo

[5] 1x Pádlo PANENKA DRAČÍ

Prepregové karbonkevlarové pádlo nové generace soustřeďuje záběr na větší ploše, z které neodtéká voda. Středový dřík vede pádlo dopředu bez plavání listu do stran. Zanoření probíhá plynule bez cákání vzhledem k nové úpravě ve spodní části listu. Kevlar-karbonová punčocha na úchopu spodní rukou vyvolává velmi příjemný pocit při pádlování.

Dodává: Panenka Paddles

www.panenka-paddles.cz

Dračí pádlo Panenka Paddles

Podmínky účasti

Podmínkou účasti v Předplatitelské nadílce je vyplnění ankety a zodpovězení obou soutěžních otázek. Dárky Předplatitelské nadílky mohou získat pouze ti, kteří odpovědí na všechny anketní otázky, vyplní všechny identifikační údaje a budou mít v době uzávěrky Předplatitelské nadílky zaplacené individuální předplatné magazínu Pádler nejméně do konce roku 2017.

Noví zájemci o předplatné mohou využít formulář na www.Padler.cz/predplatne, jehož vyplněním získají své unikátní identifikační číslo (ID), potřebné pro účast v soutěži.

Předplatitelská nadílka se nevztahuje na zvýhodněné oddílové předplatné a předplatné do zahraničí s výjimkou SR.

Dárky, které si účastníci Předplatitelské nadílky zvolí, budou rozdány těm ze skupiny zájemců o stejný dárek, kteří nejdříve odešlou úplně vyplněnou anketu a nejpřesněji odhadnou správnou odpověď na tipovací otázky č. 9 (pro hlavní dárky) a 10 (pro další dárky). Pořadí určuje absolutní hodnota rozdílu mezi skutečností a tipovanou odpovědí. V případě shodných rozdílů více účastníků rozhoduje dřívější datum a čas uložení odpovědi do databáze na www.Padler.cz.

Každý předplatitel může soutěžit jenom jednou, všechny další pokusy budou považovány za neplatné.

Uzávěrka Předplatitelské nadílky je v pátek 14. 4. 2017. Výherci budou vyhlášeni v Pádlerovi 2/2017 a s oznámením výhry je budeme kontaktovat e-mailem.

Lodní pytel expedition HG Sport

Řada lodních vaků Expedition vychází ze základní řady Tour, ale nabízí vylepšený nosný systém spolu s popruhy s prsním a bederním pásem, které zpříjemní delší nošení. Expediční řada nabízí možnost sepnutí přezkami nahoře i po stranách, bederní popruh pro odlehčení námahy zad, hrudní popruh proti sklouzávání z ramen, poutko pro externí přichycení bagáže na zadní straně.

Dodává: HG Sport

www.hgsport.cz

Merino triko Devold Breeze

Devold Breeze představuje velmi lehké triko, vyrobené z té nejjemnější 100% vlny merino. Tenhle lehký a prodyšný materiál se dokáže aktivně podílet na termoregulaci těla, ve vedru ochlazuje, ale když klesne teplota, hřeje i mokrý. Ani po týdnu nošení nezapáchá, a tak vám bude stačit jedno triko na celý týden. Díky velmi jemným vláknům merino vlna nekouše. Gramáž: 150 g/m2.

Dodává: North Trappers, s. r. o.

www.norskamoda.cz

Vodotěsný kompresní obal Sea To Summit

Kompresní vak využívající membránu eVent k vytlačení vzduchu z vaku. Dno prošité propustnou eVent membránou vyfoukne vzduch ven, ale nepustí vodu dovnitř. Základní vlastnosti: materiál 70D nylon, odolá tlaku 10,000 mm vodního sloupce, díky bílé barvě zátěru se lépe hledají věci uvnitř vaku, rolovací uzavírání s výztuhou z Hypalonu, membrána eVent.

Dodává: Warmpeace

www.warmpeace.cz

Outdoorový set na vaření Meva

Outdoor set 5v1. V hlavní roli vařič HIKER, který je nejlehčím vařičem z naší nabídky. Vařič je stabilní díky rozkládací plotýnce. Používá kartuše 230g, která je součástí balení. Křesadlo z magneziové slitiny umožní rozdělat oheň kdykoliv, bez obav o zvlhnutí zápalek nebo nefunkčního zapalovače. Praktická lžíco/vidlička a sada campingového nádobí s eloxovanou ohnivzdornou povrchovou úpravou. Celý komplet lze zabalit do nádobí.

Dodává: Meva a.s.

www.meva.eu

Vodácká mikina Hiko

Bavlněná vodácká mikina z tzv. HIKO fashion kolekce. Výherce či výherkyně si vybere mikinu dle osobních preferencí.

Dodává: Hiko Sport

www.hiko.cz

[11] 1x Kšiltovka HIKO + 1x Triko HIKO

Bavlněné vodácké triko z tzv. HIKO fabion kolekce doplněné parádní kšiltovkou,k terá ochrání před horkým letním sluncem. Konkrétní barvy si vybere výherce či výherkyně dle osobních preferencí.

Dodává: Hiko Sport

www.hiko.cz

Vodácká kšiltovka Hiko
Vodácké tričko Hiko

Zkušenosti čtenářů

Jana Zavadilová

Děkuji za Váš časopis, na vodě mládnu a u čtení o vodě relaxuji. Přeji ještě spoustu krásných článků, ať se daří.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: