Předplatitelská nadílka Pádler 2018 – získejte jeden z 29 vodáckých dárků! – UKONČENO

Předplatitelská nadílka Pádler 2018 – získejte jeden z 29 vodáckých dárků! – UKONČENO

Předplatitelská nadílka časopisu Pádler otevírá vodáckou sezonu i v roce 2018. Vy, kteří jste našimi věrnými čtenáři a předplatiteli se už určitě nemůžete dočkat, vy, kteří jste tu noví, se určitě rychle zorientujete a Pádlera si kvůli téhle soutěži předplatíte. Kde jinde by vám totiž dali loď za pouhých 330 Kč?

Jak se zúčastnit soutěže o dárky? Nejprve se dobře seznamte s pravidly soutěže, která najdete v samostatném rámečku v tomto článku. Zkontrolujte, jestli Vaše předplatné nekončí dřív než vydáním Pádlera 4/2018 a jestli znáte své identifikační číslo (předplatitelské ID). Soutěž je určena pouze pro předplatitele magazínu Pádler! Soutěž se vztahuje i na nové předplatitele Pádlera. Pokud tedy máte zájem o účast, stačí si Pádlera na letošní rok předplatit a soutěžit!

Pokud splňujete podmínky je čas vybrat si jeden hlavní a jeden další dárek, co nejdřív vyplnit anketu a odeslat co nejsprávnější odpovědi na dvě soutěžní otázky. Hlavní dárky získají ti zájemci, kteří nejdřív a nejpřesněji tipnou správnou odpověď na otázku číslo 9. Ostatní dárky dostanou ti, kteří si je vyberou, a ze skupiny všech účastníků ankety, kteří zvolí stejný dárek, nejpřesněji tipnou správnou odpověď na otázku č. 10. Celkem bude v Předplatitelské nadílce v letošním roce rozdáno 29 dárků!

HLAVNÍ DÁRKY

[A] Nafukovací kajak GUMOTEX TWIST 2

Nafukovací kajak TWIST je skvělá volba pro rekreaci u vody, ať už na objevování nových míst na jezerech nebo pro plavbu na klidných řekách. Kajak je velmi stabilní a pohodlně se do něj usadí jak malý kajakář, tak i osoba XXL. TWIST má odnímatelné sedačky s nastavitelným opěradlem pro komfortní sezení v suchu. Standardní výbavou kajaku je směrová ploutev usnadňující držení přímého směru. Díky jeho nízké hmotnosti a snadné sbalitelnosti jej vezmete s sebou kamkoliv.

Dodává: Gumotex

www.gumotexcluny.cz

[B] Kajak NOAH CYBORG

Cyborg je další z povedené řady variant kajaku Innuendo. Jedná se o nosný a rychlý playboat určený zejména pro těžší jezdce. Zároveň je to univerzální a bezpečná loď na řeku. Cyborg má vyšší dno a vyšší záď, což mu zaručuje výborné jízdní vlastnosti také na vodnatých řekách.

Dodává: Noahkayaks

www.noahkayaks.cz

Kajak NOAH CYBORG

DALŠÍ DÁRKY

[1] 1x Pádlo GALASPORT SKIP WOLF

Jedno z nejlehčích karbonových seakajakářských pádel na světovém trhu. Tvar listu zajišťuje pohodlný a stabilní záběr, který oceníte zejména při dlouhých cestách po moři či na jezerech. Máte pocit, že tohle pádlo nevyužijete? Vyberte si tedy jakékoliv jiné pádlo z naší produkce podle vašich osobních preferencí.

Dodává: Galasport

www.galasport.com

Pádlo GALASPORT SKIP WOLF

[2] 1x Pádlo TNP Rapa Carbon typ 717C.0X

Osvědčený list Rapa vyrobený z polyamidu plněného dlouhými karbonovými vlákny zaručuje výrazně vyšší tuhost listu a zároveň nižší váhu. V kombinaci s kompozitní trubkou je pádlo ideální pro všechny divokovodní kajakáře, čtyřdílná verze je skvělá volba pro packrafting nebo jako náhradní pádlo do kajaku.

Dodává: Laminex

www.tnp.cz

Pádlo TNP Rapa Carbon typ 717C.0X

[3] 1x pádlo TNP Wolferine Carbon 726C.2YP

Osvědčený list Wolferine vyrobený z polyamidu plněného dlouhými karbonovými vlákny zaručuje výrazně vyšší tuhost listu a zároveň nižší váhu. V kombinaci s karbonovým dříkem a YP spojkou získáte univerzální lehké pádlo na vaše dobrodružství v mořském nebo touringovém kajaku.

Dodává: Laminex

www.tnp.cz

pádlo TNP Wolferine Carbon 726C.2YP

[4] 1x Pádlo PANENKA YUKON

Pádlo pro extrémní terény, dálkové jízdy a maratony v těžkých podmínkách. Lehké (500g při 150 cm) a velmi pevné karbonprepregové pádlo. Vyzkoušeno expediční skupinou Denali na severoamerických řekách Susitna, Yukon, Hess a Nahanni.

Dodává: Panenka Paddles

www.panenka-paddles.cz

Pádlo PANENKA YUKON

[5]3x Lodní pytel POLYMAR 60l

Řada vaků Polymar Expedition jsou odolné a lehce omyvatelné pytle. Vybaveny jsou popruhy na záda, které svou konstrukcí uspokojí i ty nejnáročnější cestovatele při dlouhodobějším putování nejen na vodě.

Dodává: HG Sport

www.hgsport.cz

Lodní pytel POLYMAR 60l

[6] 3x Triko DEVOLD BREEZE

Devold Breeze představuje velmi lehké triko, vyrobené z té nejjemnější 100% vlny merino. Tento lehký a prodyšný materiál se dokáže aktivně podílet na termoregulaci těla, ve vedru ochlazuje, ale když klesne teplota, hřeje i mokrý. Ani po týdnu nošení nezapáchá, a tak vám bude stačit jedno triko na celý týden. Díky velmi jemným vláknům merino vlna nekouše. Gramáž: 150 g/m2.

Dodává: North Trappers, s. r. o.

www.norskamoda.cz

Triko DEVOLD BREEZE

Podmínky účasti v Předplatitelské nadílce Pádler 2018

Podmínkou účasti v Předplatitelské nadílce je vyplnění ankety a zodpovězení všech soutěžních otázek. Dárky Předplatitelské nadílky mohou získat pouze ti, kteří odpovědí na všechny anketní otázky, vyplní všechny identifikační údaje a budou mít v době uzávěrky Předplatitelské nadílky zaplacené individuální předplatné magazínu Pádler nejméně do konce roku 2018 (vydání 4/2018).

Noví zájemci o předplatné mohou využít formulář na www.Padler.cz/predplatne, jehož vyplněním získají své unikátní identifikační číslo (ID), potřebné pro účast v soutěži.

Předplatitelská nadílka se nevztahuje na zvýhodněné oddílové předplatné a předplatné do zahraničí s výjimkou SR.

Dárky, které si účastníci Předplatitelské nadílky zvolí, budou rozdány těm ze skupiny zájemců o stejný dárek, kteří nejdříve odešlou úplně vyplněnou anketu a nejpřesněji odhadnou správnou odpověď na tipovací otázky č. 9 (pro hlavní dárky) a 10 (pro další dárky). Pořadí určuje absolutní hodnota rozdílu mezi skutečností a tipovanou odpovědí. V případě shodných rozdílů více účastníků rozhoduje dřívější datum a čas uložení odpovědi do databáze na www.Padler.cz.

Každý předplatitel může soutěžit jenom jednou, všechny další pokusy budou považovány za neplatné.

Uzávěrka Předplatitelské nadílky je v pátek 13. 4. 2018. Výherci budou vyhlášeni v Pádlerovi 2/2018 a s oznámením výhry je budeme kontaktovat e-mailem.

[7] 1x ORTLIEB DUFFLE 40l

Duffle je určen pro dobrodruhy, kteří hledají extrémní odolnost a kvalitu. Tato vodotěsná taška ochrání vaše věci před vodou a prachem. Jednoduše je ji možné použít i jako batoh. Dlouhý vodotěsný TIZIP umožňuje rychlý a pohodlný přístup k věcem uvnitř. Materiál PS620C tuto brašnu dělá téměř nezničitelnou.

Dodává: AZUB bike

www.azub.cz

ORTLIEB DUFFLE 40l

[8] 4x Nepromokavý batoh Ultra-Sil Dry Day Pack

Jednoduchý nepromokavý batoh nejlépe poslouží na přenášení drobností např. na vodě, na kole, treku nebo jen při výletu v přírodě. Batůžek, o kterém nevíte, dokud ho nepotřebujete. Rolovací uzavírání odolné vůči vodě. Batoh je sbalitelný do malého obalu jako přívěsek s karabinou.

Dodává: Warmpeace

www.warmpeace.cz

Nepromokavý batoh Ultra-Sil Dry Day Pack

[9] 1x MEVA Outdoor set 2

Outdoor set 5 v 1. V hlavní roli vařič HIKER, který je nejlehčím vařičem z naší nabídky. Vařič je stabilní díky rozkládací plotýnce. Používá kartuše 230 g, která je součástí balení. Křesadlo z magneziové slitiny umožní rozdělat oheň kdykoliv, bez obav o zvlhnutí. Praktická lžíce/vidlička a sada campingového nádobí s eloxovanou ohnivzdornou povrchovou úpravou. Outdoor set lze zabalit do nádobí.

Dodává: Meva a.s.

www.mevagasproducts.com

MEVA Outdoor set 2

[10] 1x MEVA KÁVOVAR

Kávovar s eloxovanou povrchovou úpravou. Kávovar je vhodný pro uvaření kávy ve venkovních podmínkách a pojme 350 ml vody. Šálek, který je součástí kávovaru, má objem 150 ml.

Dodává: Meva a.s.

www.mevagasproducts.com

MEVA KÁVOVAR

[11] 1x MEVA KONVIČKA

Outdoorová konvička o objemu 900 ml vyrobená z tvrzeného hliníku s eloxovanou ohnivzdornou povrchovou úpravou. Konvička má na spodní části tepelný výměník, který zkrátí dobu ohřevu o 50 %.

Dodává: Meva a.s.

www.mevagasproducts.com

MEVA KONVIČKA

[12] HIKO Nomád 20l Drybag + kšiltovka IWWL aztec + Carry Bag

Nomád 20l Drybag je multifunkční cylindrický vak. Oděruvzdorný, vodotěsný a stylový. Součást vaku je odnímatelný ramenní popruh, který lze regulovat dle výšky postavy. Kšiltovka IWWL aztec – stylová kšiltovka Hiko s nápisem IN WATER WE LIVE. Carry Bag – stylová taška na mokré a špinavé hydro o objemu 60l. Při použití vnitřního komínu lze objem navýšit až na 100l. Po stranách dvojité úchyty. Uvnitř prostorná kapsa.

Dodává: Hiko Sport

www.hiko.cz

HIKO Nomád 20l Drybag + kšiltovka IWWL aztec + Carry Bag

[13] 5x LYOfood Beef Stroganoff

LYOfood je šetrným zmrazením vysušená (nejen) expediční strava té nejvyšší kvality. Jsou použity pouze 100% přírodní ingredience. Nejsou použity žádné konzervanty, barviva,… V široké škále jídel od snídaní, přes hlavní jídla, po sušené ovoce nebo drinky si na své přijdou vegetariáni, vegani, alergici na lepek a další. LYOfood získalo v roce 2013 zlaté ocenění Industry Award na veletrhu OutDoor.

Dodává: Total Outdoor

www.totaloutdoor.cz

Expediční strava LYOfood

[14] 3x Triko TNP

Bavlněné vodácké triko.

Dodává: Laminex

www.tnp.cz

Triko TNP

Zkušenosti čtenářů

Hynek

Ahoj, kde najdu své ID, když už mám přeplaceno dlouho?

Snížák
Hynek:

Napiš si o něj na pr********@pa****.cz

Roman

Jde se do soutěže ještě zapojit když jsem si pádler magazín předplatil teď?

Petr Snížek

Ahoj.Letos už nadílka proběhla a je rozdaná.Za rok by ale měla být znovu.Za redakci Snížák

Hynek

Ahoj, kde najdu své ID, když už mám přeplaceno dlouho?

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: