Pražská Náplavka ožívá i přes zimu

Pražská Náplavka ožívá i přes zimu

V sobotu 3. prosince zahájil zimní provoz pražský Kayak Beach Bar. Plovoucí sauna s výhledem na Pražský hrad a romantické projížďky kajakem po Vltavě jsou hlavními lákadly unikátního baru, který spoluvlastní olympionik a kajakář Vavřinec Hradilek.

Praha bývá spolu s Paříží označována za nejromantičtější město na světě. Od soboty 3. prosince je k tomu další důvod. Stříbrný kajakář z londýnské olympiády a mistr světa z roku 2013  otevřel na vltavské Náplavce plovoucí saunu s výhledem na Pražský hrad. Prosklená sauna s panoramatickým výhledem na řeku a kajakové projížďky historickým jádrem města doplní nabídku romantických zážitků v Praze. “Řeka je můj život, moje inspirace a vášeň. Rád bych tímto projektem umožnil lidem poznat Vltavu jako nejhezčí místo v Praze,” prozrazuje Vavřinec Hradilek.

Na kajaku historickým centrem Prahy

Tříhodinová turistická prohlídka ukáže malebná pražská zákoutí z jiné perspektivy. Poznávací jízda je vhodná pro všechny bez ohledu na věk a zkušenosti s pádlováním. Kondiční tréninky jsou vhodné naopak pro ty, co kromě romantických zážitků, chtějí hlavně zlepšit a udržet si svoji fyzičku. Pro vyjíždky i kondiční  pádlování se používají stabilní mořské kajaky – sea kayaky, takže i úplní nováčci na vodě se nemusejí obávat o stabilitu.  “Pádlování je ideální pro ty, co nebaví nebo ze zdravotních důvodů nemohou běhat. Večerní projížďky s osvětlenou lodí jsou romantikou s velkým R,” přibližuje kouzlo kajaků Vavřinec Hradilek.

Kayak Beach Bar logoKayak Beach Bar

Kayak Beach Bar je unikátní sportoviště v samotném centru Prahy, zařazené mezi významné projekty v rámci Evropského hlavního města sportu. V zimě si zde lidé mohou zajezdit na kajaku, nebo zajít do prosklené sauny. Vstupné do sauny činí 160 Kč za hodinu a zahrnuje půjčení prostěradla i ručníku. Kondiční trénink pádlování stojí 300 Kč a tříhodinová poznávací prohlídka Prahy 1000 Kč. Otevírací doba denně od 17:00 do 24:00hod. www.KayakBeachBar.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: