Standa Peřina

Články autora

9. ročník Seakajak sympozia

9. ročník Seakajak sympozia

Letošní tradiční 9. seakajakové sympozium se konalo přímo v areálu HG sportu v Troji na domácím území. Možná to některé odradilo, ale ti co přijeli již v pátek navečer a prožili páteční večírek u ohně a dobrého vodáckého moku, dobře věděli, že sympozium i tentokrát nezklame.

Na velikosti záleží!! – dějství prvé

Na velikosti záleží!! – dějství prvé

Začtěte se do následujícího příběhu z předloňských (2008) Čerťáků, který nám poslal Stanďoch s Prďochem. Je překvapující, jak může být hranice mezi štěstím a neštěstím občas velice tenká.

Seakajakové sympozium

Seakajakové sympozium

Je tady sezona 2010 a s ní je spojena tradiční akce – letos už 5. ročník Seakajakového sympozia, které se koná 4. – 6. června na LIPNĚ. Protože tentokrát je to složitější s přípravou vzhledem k ubytování a stravování, potřebujeme vaše nezávazné vyjádření.

4. Seakajak Sympozium v Čechách

4. Seakajak Sympozium v Čechách

Ahoj Všichni, dovoluji si upozornit, že se blíží termín 5. – 7.6. ve kterém proběhne již v pořadí 4. Seakajak Sympozium v Čechách, tentokrát na Dalešické přehradě. Setkání proběhne v kempu Wilsonka. Sraz je již v pátek cca 17 – 18 hod, zbytek dojede v sobotu ráno …

Horní Kamenice II

Horní Kamenice II

Stačí říci „raftové závody na Kamenici“ a většina z nás již myslí na to, kolik budou pouštět vody z přehrady. Letos to zase klaplo ! Včera (v sobotu) teklo 7 kubíků a pádlování bylo více než dokonalé. Ráno Horní Kamenice, v poledne Kamenice Plavy – Jesenný a v sedm večer Mumlava jen za 105, ale i tak to byla pěkná tečka na sobotním dnem.

Horní Kamenice

Horní Kamenice

Tak jak se těšíte na Kamenici milánkové. Já moc. A abych sebe i vás natěšil ještě kapku víc, zašťoural jsem v bohatém Hydroarchivu a připravil pro vás článeček od Stanďocha s Prďochem, který vyšel v tištěném Hydru 4/07. A nezapomeňte: horní Kamenice poteče už tento víkend.

O lodích a lidech

O lodích a lidech

Čím dál více lidí se mě ptá na věci, které mnozí z nás mají vryty tak hluboko pod kůží, že je považují za samozřejmé. Ne však pro každého. Proto vám chci poskytnout pár užitečných rad a fíglů, které vám pomůžou k ještě větší radosti z vašich nejoblíbenějších hraček, ať je to kajak, singl, nebo obyčejná „otevřenka“.