TNP

Články autora

Už 30 roků s pádly TNP

Už 30 roků s pádly TNP

Letos jsou to už tři desítky let, co se vodákům u nás, ale i v dalších zemích po celém světě, dostávají do rukou česká pádla značky TNP. V bezprostřední blízkosti vodáckého areálu Lídy Polesné v Českých Budějovicích je vyrábí od roku 1992 firma Laminex. Generace zakladatelů v posledních letech postupně předala otěže výroby i vývoje generaci mladší, a tak nám na pár zvídavých otázek odpověděli stávající jednatelé firmy, Radek a Honza Němcovi.

Český výrobce pádel TNP vyhlašuje velkou letní soutěž o nejlepší fotky z vody

Český výrobce pádel TNP vyhlašuje velkou letní soutěž o nejlepší fotky z vody

Po většinu tohoto roku se lze zúčastnit různých soutěží s vodáckou tematikou, které u příležitosti letošních oslav 25 let firmy postupně pořádá český výrobce pádel TNP. Aktuálně byla vyhlášena prázdninová soutěž o nejpovedenější vodácké fotky a jako odměny čekají na výherce nejen zbrusu nová pádla, ale také desítky TNP triček v novém designu a řada dalších cen. Pravidla soutěže a termín uzávěrky najdete v aktualitách na webu tnp.cz, dění kolem soutěží můžete také sledovat na firemním Facebooku a Instagramu.

TNP rozšiřuje nabídku pádel o další materiály listů, s novinkami myslí také na rybáře

TNP rozšiřuje nabídku pádel o další materiály listů, s novinkami myslí také na rybáře

Značka TNP je stálicí mezi tradičními českými výrobci kvalitních pádel a dalšího vodáckého vybavení. Příští rok pro ni bude jubilejní – oslaví celých 25 let na trhu. Je to určitě důvod k nostalgickému ohlédnutí, ale také skvělá příležitost k uvedení několika novinek. Po důkladném testování během letní sezony se do nabídky dostávají vylepšené verze pádel na divokou vodu Rapa Carbon a pro mořský kajaking Wolferine Carbon. Obě pádla mají listy ze zcela nového materiálu, polyamidu plněného vysokým podílem dlouhých karbonových vláken. Samostatnou kapitolou jsou pak novinky na kayak fishing – pádlo Catch a speciální jednoruční dřevěné minipádélko.