SEAKAYAKOVÉ SYMPOZIUM

Tak se opět po letech potkáme na vodě nebo alespoň u vody. Ve spolupráci s partnery připravujeme akci, která měla a má tradici. Nyní v nové formě i obsahu. Co však zůstává, jsi ty! PÁDLER!

Datum
1. 6. 2024
Datum (do)
2. 6. 2024
Typ
Seakajaky
Místo konání Autocamp Wilsonka - Dalešice
Kraj Vysočina
Organizátor Seakayaková škola

Těšit se můžeš na setkání s lidmi na stejné vlně. Na promítání o pádlování na mořských kajacích. Workshopy: záchrana, eskymování, první pomoc a balení do síčka. Testování lodí, pádel a vybavení na vodu. TOMBOLA – všichni lososi jsou výherní! Zúčastnit se můžeš závodů nebo spanilých jízd. Dalešice mají ostrovy, skály, příliv a odliv. Nevěříš? A takovou velikost, která tě na lodi nevycucá, ale naopak nakopne! A možná přijde i Freya Hoffmeister!

Ale Stanďoch Prďoch dorazí určitě!

Zajímavé vybavení

Zkušenosti čtenářů

Střelec

Zajímavý! Kosatka mi tvrdil, že bude (bez místa určení), Stanďoch pak konání akce kategoricky popřel s tím, že mě Kosatka mystifikoval a teď je to v oficiální nabídce akcí. Takže jak to je?

Díky binci v HGčku mam tenhle víkend bohužel už jinej program. Pro oba výše uvedené (dez)organizátory mám vzkaz – příště dělejte blbce z někoho jinýho!

(korespondenci mam uloženou, kdyby to snad někoho /třba redakci/ zajímalo)

Snížák

Sympozium skutečně není. Stanďoch mi to říkal a zapomněl jsem to tady dát pryč. Skutečný termín prý bude zavčasu ohlášený.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: