Michal Havelka

Články autora

ČPV Otava 2018 kamerou Michala Havelky

ČPV Otava 2018 kamerou Michala Havelky

V sobotu 21. dubna se na Otavě pod Čeňkovou pilou po mnoha letech sucha uskutečnil závod Českého poháru vodáků (ČPV). U vody nechyběl kameraman Michal Havelka z Portage TV, který zdokumentoval pár zajímavých momentů z vydařené akce. Najdete se na videu?

Silvestrovská Wolfsteiner Ohe

Silvestrovská Wolfsteiner Ohe

Poslední den roku 2017 se díky teplému počasí a dešťovým srážkám i ve vyšších polohách dostaly nad limity sjízdnosti některé řeky na Šumavě a v blízkém okolí. Michal Havelka si na závěr roku šoupnul německou Wolfsteiner Ohe za pěkné vody a nechybělo GoPro na jeho helmě. A jak jste Silvestr stráili vy?

Několik záběrů z ECA Junior Slalom Cup

Několik záběrů z ECA Junior Slalom Cup

Ve dnech 5. a 6. srpna se na kanále v Českém Vrbném uskutečnil závod juniorů ve vodním slalomu ECA Junior Slalom Cup. Byl u toho Michal Havelka, který natočil a sestříhal krátké video.

Best of 2016 od Michala Havelky

Best of 2016 od Michala Havelky

Michal Havelka ze známé bratrské dvojice #Havelkabros připravil na konci roku sestřih toho nejlepšího, co za rok zaznamenal na svojí kameru. Dobře se bavte!

Svatomartinské mini čerťáčky

Svatomartinské mini čerťáčky

Znáte to, je svatého Martina a vy si tak v poklidu baštíte pečeného opeřence. Víte, že v Čertových proudech teče 6 kyblíků, po dlouhé době je venku sníh, a proto se vám na vodu ani nechce, spíš plánujete lyže, ale najednou, při obírání toho nejlepšího kousku masa, vám cinkne zpráva s textem: ,,Ahoj, jedeme na vodu, nechceš se přidat?“

Černá v Krušných (jde to)!

Černá v Krušných (jde to)!

Již jako mladší kluky nás nadchlo vyprávění o této říčce. Tenkrát se nám to zdálo skoro nejetelné. Loni v zimě jsme si na to vzpomněli a po krásné lyžovačce na Klínovci jsme se vydali podívat na koryto řeky. Po krátké obchůzce jsme usoudili, že již tak velký strach nemáme, jen by to chtělo vodu…