Vánoce 2019 s PÁDLEREM a NORTH SHOP – získej s předplatným časopisu unikátní funkční triko za výhodnou cenu!

Vánoce 2019 s PÁDLEREM a NORTH SHOP – získej s předplatným časopisu unikátní funkční triko za výhodnou cenu!

Obdarujte o letošních Vánocích své rodinné příslušníky nebo vodácké kamarády praktickým a zároveň originálním vánočním dárkem, který pro vás Pádler připravil ve spolupráci s obchodem NORTH SHOP.

O CO JDE?

Pánské funkční triko [sn]super.natural Essential I.D.TEE a dámské funkční triko [sn]super.natural Tempo I.D.TEE

CO JSOU TRIKA [sn]super.natural?

Logo [sn]super.natural
Dokonalé spojení dvou vysoce funkčních materiálů v jedno, to je [sn]super.natural. Spojením super funkčního syntetického vlákna v jádru příze a merino vlny vznikl unikátní celek s nepřekonatelnými vlastnostmi. Přírodní merino vlna udržuje příjemnou tělesnou teplotu, a to i v případě, pokud je vlhká. Merino vlna také snadno odolává tělesnému zápachu. Naopak syntetické vlákno dodává přízi pevnost, jemnost a díky němu celé oblečení rychleji schne. Značce [sn]super.natural není lhostejné životní prostředí a proto je partnerem Blue Sign.

Více o [sn]super.natural hledejte na www.northshop.cz.

Tabulka ukazuje výhody spojení syntetického vlákna a merino vlny
Tabulka ukazuje výhody spojení syntetického vlákna a merino vlny
Syntetické vlákno je v produktech [sn]super.natural obaleno merino vlnou
Syntetické vlákno je v produktech [sn]super.natural obaleno merino vlnou

KDO MŮŽE NABÍDKU VYUŽÍT?

Vánoční balíček mohou využít stávající předplatitelé, kteří už mají předplatné aktivní. Jednoduše si prodlouží svoje předplatné o 1 rok a získají triko dle vlastního výběru). Objednávku Vánočního balíčku je však nutné učinit přes e-email, nikoliv přes náš e-shop.

Vánoční balíček mohou využít i předplatitelé noví, kteří si předplatné teprve zřídí v průběhu trvání vánoční nabídky. Objednávku předplatného s dárkem je rovněž nutno učinit přes kontaktní e-mail, nikoliv přes náš e-shop.

Nárok na triko mají i ti, kdo se rozhodnou předplatné někomu věnovat jako dárek. Ke každému objednanému předplatnému je však možné získat pouze jedno triko. I zde platí, že objednání je nutné provést přes e-mail.

Pro objednání jakékoliv varianty vánočního balíčku pište na pr********@pa****.cz.

Nabídka platí do 31. 12. 2019 včetně nebo do vyprodání zásob jednotlivých dárků, či jejich velikostí. Objednávky učiněné a/nebo zaplacené po 30. 11. budou z kapacitních důvodů expedovány až po Novém roce. Objednávky učiněné do tohoto data doručíme do Vánoc. Vánoční balíčky zasíláme v jedné várce.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: