Zapojte se do dvoudenního maratonu Lipno Tour 2020 plného nezapomenutelných zážitků!

Zapojte se do dvoudenního maratonu Lipno Tour 2020 plného nezapomenutelných zážitků!

foto: Water Tour 2019, www.slaviapojistovnasportteam.cz Zapojte se do jedinečného závodu na vodě Lipno Tour 2020 a zažijte léto, jak má být!

Dvoudenní maraton plný skvělých a nezapomenutelných zážitků se bude konat ve dnech 22. – 23.8.2020.

Závod se pojede ve dvou etapách, a to:

1. etapa (50 km): Černá v Pošumaví-Marina Lipno a zpět

2. etapa (40 km): Černá v Pošumaví-Nová Pec a zpět

Doba startu je vždy v 9.00 hod. ráno a traťový limit je vždy do 19:00 hod. večer.

Přihlásit se můžete do některé ze 4 kategorií: kanoe, paddleboard, seakayak a seakayak single (dvoučlenné hlídky). Registrovat se můžete již nyní a celá registrace bude probíhat až do 14.8.2020. Pro úspěšnou registraci je  třeba vyplnit přihlášku a souhlas s GDPR. Přihlášku a souhlas GDPR si prosím vytiskněte, vyplňte a podepsanou a naskenovanou ji zašlete na e-mail: mi***************@sl***************.cz.

Lipno Tour 2020

Ubytování: ve vlastním stanu, v pronajatých dřevěných chatkách v kempu, v mobilhaimech v kempu, ve vlastním obytném autě, v penzionech v okolí, v Hotelu Racek nedaleko. Každý si zajišťuje sám, kontakty k dispozici.

Stravování:

Snídaně vlastní, nebo lze objednat v restauraci v kempu od 8:00 do 9:00 hod.

PIT STOP – U otočné značky bude občerstvovací stanice pro účastníky akce – izotonický nápoj, balená voda, banán, sušenka apod. – vše v ceně startovného. Není nutno vystupovat z lodi, lze si vše nechat podat (hodit) do lodi od pořadatele.

Pivo, nebo nealko nápoj a snack po ukončení etapy závodu.

Oběd a večeře vlastní, nebo lze objednat v kempu, nebo restaurace v okolí.

Startovné: 200 Kč za osobu při on-line rezervaci a bezhotovostní platbou do 30.6. Při on-line rezervaci a bezhotovostní platbou od 1.7. do 14.8. za 400 Kč, na místě za 600 Kč. Ve startovném není zahrnuto ubytování a stravování (to si hradí každý účastník akce ze svého). Ve startovném je zahrnuta pořadatelská služba, občerstvení během závodu, pivo, nebo nealko nápoj a snack po ukončení etapy závodu, ceny pro vítěze a diplom pro každého účastníka akce.

Pravidla: Všichni účastníci musí být vzájemně ohleduplní, všemi dostupnými prostředky zabránit kolizi s jinou lodí. V případě nouze jsou povinni poskytnout pomoc směřující k záchraně života a zdraví všem ostatním účastníkům akce. Závodí se fair play. Závodníkům se zakazuje „jet na vlně“ jiné lodi, nebo v její těsné blízkosti a využívat tak větrného stínu. Požívání během závodu není dovoleno. Všichni závodníci musí mít během celého závodu nasazeny záchranné vesty o předepsané nosnosti.

Doprovodný program: Kick the Waves – prezentace karbonových lodí a pádel a další vodácké výstroje. Průběžně.
Sobota večer – táborák s kytarou (v případě deště párty stan s muzikou)

Veškeré podrobné informace naleznete zde: Propozice Lipno Tour 2020.

Fotografie z Water Tour 2019
Fotografie z Water Tour 2019
Fotografie z Water Tour 2019

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: