Soutěž o novou knihu vodáckých povídek

Soutěž o novou knihu vodáckých povídek

Díky soutěži Kenyho VOLEJ, která už nějaký ten rok běží, vznikla již třetí kniha vodáckých povídek, která bude zítra pokřtěna v klubu Válec. K tomuto významnému počinu pro vodácký svět jsme si pro vás připravili soutěž, ve které můžete vyhrát 5 zbrusu nových knih nesoucích název Říční polobozi. Odpovědět na pár otázek dokáže každý…

Na počátku vzniku vodácké literární soutěže Kenyho VOLEJ stálo přání rozšířit vodáckou knihovničku o čtivé knihy. V začátcích bylo hledání kvalitních vodáckých psavců náročné – soutěž v podstatě neměla jiný nástroj, než vylepování plakátků po vodáckých kempech. Naštěstí se pár šikovných psavců našlo v trampské literární soutěži Trapsavec, která své autory vychovává už přes 40 let, takže po dvou letech sběru a vyhodnocování povídek soutěž uzavřela svůj první ročník knihou Drž hubu a pádluj.

Po druhé knize Trosečníci řek letos přichází Kenyho VOLEJ s třetí knihou Říční polobozi, do které se autorům podařilo sehnat jako bonus nevydanou vodáckou povídku Zdeňka Šmída „Evrgrín Kid“. Autoři úspěšných povídek dostanou na křtu knihy pěkné vodácké ceny – od čelovek až po loďáky nebo vodotěsné obaly na kytaru.

Soutěž je otevřená a zúčastnit se může každý, kdo byl alespoň 1x na vodě. Do soutěže se dají poslat až 3 povídky v jediném ročníku a počtu úspěšných povídek pak odpovídá i cena, kterou autor dostane. Délka jedné povídky musí být mezi 3.000 a 28.000 znaky. Podrobnosti o soutěži a její kompletní pravidla lze najít na této adrese.

SOUTĚŽ JE UKONČENA Výherci knih se stávají účastníci s emailovými adresami: jan.sarsoun@***.com p.otta@***.cz Alenadrahokoupilova@***.cz martin.sh@***.cz fabola@***.cz

Výhercům gratulujeme a zasíláme jim oznámen o výhře e-mailem, abychom se domluvili na předání. Ostatním budeme držet palce v dalších soutěžích.

Podmínky účasti Pokud se chcete zúčastnit soutěže o knihu vodáckých povídek, kterých je v soutěži celkem 5, musíte správně odpovědět na několik otázek. Každý může soutěžit pouze jednou. Nepoctivci budou bez milosti vyřazeni ze soutěže. Soutěž bude ukončena 31.10.2015, výherci budou oznámeni co nejdříve po skončení a bude jim zaslán informační email. Výhru je nutné převzít nejpozději do 30.11.2015. Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů vodáckých novinek, který posíláme 1x měsíčně. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Zkušenosti čtenářů

Pígo - Jiří Nosek

Jednu krátkou povídku ke stažení najdete zde: http://sklad.kenyhovolej.cz/braska.pdf

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: